Не ставља пилетину, а ни свињетину - Рецепт за ПОДВАРАК Зорице Брунцлик који је одушевио госте, тајна је у овом састојку
Певачица је многе одушевила својим кулинарским вештинама, а рецеп за њену салату одавно је већ виралан на друштвеним мрежама.
Певачица Зорица Брунцлик одушевила је гледаоце у сада већ веома популарној епизоди емисије "На вечери код..." када је припремила салату са белим месом, наром и кикирикијем коју већ многи и зову Брунцлик салата.
Том приликом припремила је као главно јело и традиционални подварак са ћуретином који је сервирала са домаћом пројом. Ево и рецепта.
- ћуретина
- кисели купус
- мешавина зачина
- бибер
- ловоров лист
- маслиново уље
Припрема:
Ћуретину исећи на комаде, добро је зачинити, а затим је пећи у рерни, на маслиновом уљу. Кисели купус добро опрати, ситно исецкати, зачинити и ставити у шерпу да се динста. По потреби додавати воду. Када је купус скоро готов истрести га у земљану посуду и ставити у рерну да се испече. Купус и ћуретину послужити уз проју.