Бака Јела доноси рецепт за ОМИЉЕНУ КОМБИНАЦИЈУ скоро сваког СРБИНА - Спремите се да ПОЛИЖЕТЕ ПРСТЕ уз ПОДВАРАК из рерне и ПРОЈАРУ
У свету гастрономије, нема ничег попут укуса традиционалних јела припремљених с љубављу и пажњом. Откријте тајну савршеног ручка док вас водимо кроз рецепт који смо добили од баке Јеле – мајсторице кулинарске вештине која својом страшћу и искуством ствара незаборавне оброке
Распаметиће вас укусан подварак са сочном пројаром - ево рецепта и начина рипреме!
Полазећи од традиционалног рецепта, откријте чаролију укуса у припреми домаћег подварка уз савршено пратећу пројару која ће употпунити вашу гастрономску авантуру.
![Prehlada](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2024/01/24/shutterstock_1912160086.jpg?itok=Nk-2do5g)
БОЛЕСТ која тихо погађа МИЛИОНЕ ЉУДИ широм света: Ево како да препознате симптоме НА ВРЕМЕ
![kašalj](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2024/01/24/shutterstock_2290797349.jpg?itok=Ykq4X6Hm)
БОЈА ШЛАЈМА открива у којој ФАЗИ сте БОЛЕСТИ, зато ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Доктор открива и која је ИЗУЗЕТНО ОПАСНА и захтева ХИТАН ПРЕГЛЕД
Састојци за подварак:
- Већа главица ситно сецканог киселог купуса
- 1 већа кашика масти
- 1 већи празилук
- 300-400 гр свињског, овчијег или другог меса
- 300 гр димљених ребара
- Ловоров лист, слатка и туцана паприка, млади бибер
Припрема:
Лук исећи на кругове и пропржити, додати сецкано месо и суво месо, налити мало воде и динстати неколико минута.
Додати ситно сецкани кисео купус, ловоров лист, промешати и додати воду, кувати 1,5 сати.
Додати слатку паприку, туцану паприку и млевени бибер по жељи. Ставити у претходно угрејану рерну на 220 степени Ц и пећи 20 минута.
Припрема пројаре:
Умутити 3 јаја, додати 50 гр хлебног брашна и гриза, 150 гр кукурузног брашна, 100 мл киселе воде, 200 мл јогурта, 200 гр сира, со, прашак за пециво и 70 мл уља.
Све добро измешати и сипати у подмазану тигању.
Пећи у претходно угрејаној рерни на 220 степени Ц око 40 минута.
Овај фантастични рецепт обећава неодољив спој меког киселог купуса, ароматичног меса и хрскаве проје која се топи у устима. Испробајте га сами и уживајте у савршеној комбинацији традиционалних укуса. Припремите се да ваша кухиња замирише неодољивим мирисима, а ваши укућани буду одушевљени овом укусном посластицом. Уживајте у припреми и добар тек!