Огулите га у ЈЕДНОМ ПОТЕЗУ: Ево како да СКИНЕТЕ КОЖИЦУ са ПАРАДАЈЗА, требаће вам само вода
Без муке!
Сезнона прављења зимнице је почела. Било да правите пинђур, желите да заледите парадајз или правите сок, увек је проблем како најлакше и најбрже скинути кожицу.
Све домаћице знају колико ово може да буде досадан и напоран посао. Често вам не полази за руком да га лако ољуштите, а неретко се догоди и да се испрскате и направите хаос по целој кухињи.
ИЗУЗЕТНО ТЕШКА ЈЕСЕН ЗА ОВЕ ЗНАКЕ - ШКОРПИЈА ће бити посебно РАЊИВА, Ован И Вага да чувају новац
ПОЗА "ЉУЉАЊЕ МАЈМУНА" за дивље искуство: Жене у 1 моменту доживљавају ВРХУНАЦ, гори СВЕ
Међутим, постоји једноставан трик, који ће вам олакшати ове муке. Како би на најлакши начин огулили кору, потребно је да прво скинете петељку, а потом парадајз са доње стране мало засеците оштрим ножем, само по површини.
Спустите га у шерпу са кључалом водом и оставите га тридесетак секунди, а потом га пребаците у суд са хладном водом. После два минута, одвојте кору ножем или прстима у једном потезу, а затим га очистите на уобичајени начин.