Овако испадне САВРШЕНО ХРСКАВ! Бака открила ТАЈНУ за преукусне пржене КРОМПИРИЋЕ, одушевиће вас (ВИДЕО)
22.07.2023.
09:47
Коментари (0)
Идеалан предлог за данашњи ручак!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за хрскави кромпир. Ево како да га припремите да не буде гњецав уз неколико састојака.
Потребно је :
- 600 гр кромпира
- суви зачин
- 4 кашике брашна хлебног
- 2-3 кашике млека мл. б
- бер по жељи
- 2 кашике уља
- 1 кашичица слатке паприке
- мало туцане љуте паприке
- 2 чена белог лука
- уља за пржење
Водолије ОДМОРИТЕ, заслужиле сте, Стрелчеви пазите на ГРЛО И ПЛУЋА - Хороскоп за суботу наговештава промене за ове знаке
Водолије ОДМОРИТЕ, заслужиле сте, Стрелчеви пазите на ГРЛО И ПЛУЋА - Хороскоп за суботу наговештава промене за ове знаке
ОТВАРА СЕ ЛАВЉА КАПИЈА! Све више планета креће РЕТРОГРАДНО од СУТРА, а ВЕНЕРА доноси најивше промена, ЕВО ШТА ТО ЗНАЧИ
ОТВАРА СЕ ЛАВЉА КАПИЈА! Све више планета креће РЕТРОГРАДНО од СУТРА, а ВЕНЕРА доноси најивше промена, ЕВО ШТА ТО ЗНАЧИ
Припрема:
Кромпир огулити, опрати и исећи на коцке. Ставити зачин бибер ,ако волите, паприку једну и другу, брашно и уље 2 кашике и све добро измешати. Сипати мало уља у тигањ па кад се добро угреје додати кромпир да зацврчи. Поклопити.
Окренути кад се запеку са једне стране. Додати 2-3 кашике млека и 2 чена сецканог белог лука. Пржити још мало и вадити решеткастом лопатицом, служити топло уз добру салату.