Овакве их још нисте пробали! Палачинке од ТУЊЕВИНЕ ИЗ КОНЗЕРВЕ, рецепт за брзу вечеру или касни ручак, спреман врло брзо и без муке
17.03.2025.
18:40
Коментари (0)
Овакве палачинке још нисте пробали!
Неочекиваним спојем туњевине и осталих састојака добићете прелепе палачинке. Испратите рецепт у наставку и уживајте.
Састојци:
- половина главице црног лука
- две кашичице першуна
- 300 г тиквица
- 170 г туњевине из конзерве
- јаје
- 80 г брашна
- кашичица мајонеза
- кашика јогурта
- пола кашичица сенфа
- корица лимуна
- зачини по жељи
Припрема:
Лук и першун ситно исецкајте, а тиквицу изрендајте. Све састојке сједините у посуди, па додајте зачине. Нек одстоји око 30 минута у фрижидеру.
Загрејте уље у тигању, кашиком обликујте палачинке, растањите их и пржите их док не порумене са обе стране. То радите до истека материјала. Пријатно!