Бака Јела доноси рецепт за ВИТАМИНСКУ БОМБУ! Пилећа џигерица са луком помаже код АНЕМИЈЕ, а постаће ваше ново ОМИЉЕНО ЈЕЛО
28.10.2023.
07:53
Коментари (0)
Требаће вам свеукусно 45 минута да се припреми!
Пилећа џигерица се сматра богатим извором витамина и минерала. Ова намирница је изузетно богата протеинима, гвожђем, витаминима из групе Б и добрим холестеролом.
Најчешће се препоручује да се укључи у исхрану у случајевима анемије. Данас вам доносимо савршен рецепт за ручак!
Омиљено СРПСКО ЈЕЛО ТОПИ САЛО као лудо: Чувени доктор објаснио свету због које НАМИРНИЦЕ смо НАЈЗГОДНИЈИ НАРОД
Омиљено СРПСКО ЈЕЛО ТОПИ САЛО као лудо: Чувени доктор објаснио свету због које НАМИРНИЦЕ смо НАЈЗГОДНИЈИ НАРОД
Направите КОХ по БАКИНОМ РЕЦЕПТУ - Добра, старинска посластица, ПАТИШПАЊ са пуно млека, а УСКУС је НЕЗАБОРАВАН (ВИДЕО)
Направите КОХ по БАКИНОМ РЕЦЕПТУ - Добра, старинска посластица, ПАТИШПАЊ са пуно млека, а УСКУС је НЕЗАБОРАВАН (ВИДЕО)
Потребно је:
- 40 гр пилеће џигерице
- 1 главица црног лука
- 4 чена белог лука
- 5 печених паприка
- суви зачин
- млевен бибер
- уље
Припрема:
Џигерицу препећи на уљу пар минута, па убацити црни лук који ћете пропржити да омекне, а онда додати исечену печену паприку и пржити 10 минута. Додати суви зачин, мевени бибер и сецкан бели лук. Измешати. Посути першуновим листом и поклопити. Наш ручак је спреман за сервирање!