СВЕ У ЈЕДНУ ТЕПСИЈУ: Ево шта добијете када ПОМЕШАТЕ јаја, КАЧКАВАЉ, брашно и МЛАДИ ЛУК (ВИДЕО)
20.05.2021.
08:57
Коментари (0)
Ово јело се брзо припрема, укусно је, а већину намирница сигурно већ имате у кухињи.
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за питу са качкаваљем. Идеалан за доручак, вечеру или ужину.
Спавање на стомаку, СТЕЗАЊЕ КАИША: Ево како неке НАВИКЕ могу бити ВЕОМА ОПАСНЕ по здавље
Спавање на стомаку, СТЕЗАЊЕ КАИША: Ево како неке НАВИКЕ могу бити ВЕОМА ОПАСНЕ по здавље
АЛАРМ ЗА ХИТАН ОДЛАЗАК ЛЕКАРУ: Ево како да препознаш ОПАСНЕ СКРИВЕНЕ СИМПТОМЕ болесне јетре
АЛАРМ ЗА ХИТАН ОДЛАЗАК ЛЕКАРУ: Ево како да препознаш ОПАСНЕ СКРИВЕНЕ СИМПТОМЕ болесне јетре
Потребно је:
- 2 јаја
- 150 гр брашна
- 50 гр гриза
- 50 гр качкаваља на коцкице
- 2 кашике ренданог качкаваља
- 100 мл јогурта
- 50 мл млека
- 1 веза младог лука
- першунов лист
- со.. сусам крупна со по жељи
Припрема:
Умутити јаја додати брашно са гризом и прашком за пециво. Додати качкаваљ на коцке и рендан качкаваљ. Изједначити. Додати јогурт, млеко, сецкан лук, першунов лист и мало соли. Добро промешати и сипати у подмазан плех изједначити посути сусамом и пеЋи на 200 степени око 50-60 минута да се добро испече. Служити топлу. Прелепа пита за ужину, вечеру или кад већ пожелите. Пробајте обавезна неће те се покајати
Опширније на линку за ВИДЕО.