ПОЈЕДИТЕ ОВО СВАКО ЈУТРО НА ПРАЗАН ЖЕЛУДАЦ: Др Перишић открио зашто вам је лош имунитет – ево шта требате урадити да то промените
Доктор Перишић је прво говорио о храни и начину на који треба да једемо.
Гастроентеролог проф. др Војислав Перишић гостовао је у Јутарњем програму где је говорио о имунитету и исхрани.
Доктор Перишић је прво говорио о храни и начину на који треба да једемо.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/08/11/shutterstock_1570353505.jpg?itok=fpMv6yog)
НАЈБОЉИ МУЖЕВИ су рођени у ова ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Посебно обратите пажњу на њих!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/08/18/profimedia-0218880078.jpg?itok=uB6PufGZ)
Једите ово и гледајте како КИЛОГРАМИ СПАДАЈУ: Намирнице које алкализују, ЧИСТЕ ЦРЕВА и убрзавају МЕТАБОЛИЗАМ
– Храну треба жвакати полако, тако се штитимо од болести! Пљувачка је пуна ензима, облаже нашу слузницу. Не треба журити и сјурити храну у желудац, већ дозволити да та пљувачка обложи усну дупљу. Спречава инфекцију ешерихијом, стрептококом, морамо да дозволимо да се излучи довољно пљувачке и спречи лепљење микроба. Жвакање и гутање треба да буде успорено, немојте само да уживате у укусу хране већ се заштитите од инфекције – рекао је он.
Он је такође открио шта треба да једемо за доручак.
– Ја бих рекао овако, почети доручак једним антиупалним коктелом воћа! Све што има жуту боју једите за доручак! Ту су антиоксиданси који повећавају одбрану од инфекције. Грејпфрут, поморанџа и ананас су ту кључни. На празан стомак их узмите, да би се боље апсорбовало – рекао је он.