ПОСНИ КОЛАЧ ИЗ БАКИНЕ КУХИЊЕ: Састојци ће вас одушевити, СОЧАН и пун укус, а због овог састојка је посебан (ВИДЕО)
09.12.2022.
08:43
Коментари (0)
Хранљив и здрав слаткиш!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за посну посластицу.
Потребно је
- 1 чаша брашна од 200 гр.
- 100 гр мл ораха
- 250 мл пива
- 50 мл уља маслиновог
- 1 прашак за пециво
- 100 гр шећера
- 1 кашика шећера у праху
- 50 гр урми сецканих
- корица наранђе
- 1 шоља смрзнутог воћа по жељи
- мало џема сецкани ораси за посипање
НЕ ЈЕДЕ СЕ МЕСО, ИЗБЕГАВАЈТЕ ОВЕ ПОСЛОВЕ - Данас славимо СВЕТОГ Алимпија, изговорите ову молитву за здравље и напредак

НЕ ЈЕДЕ СЕ МЕСО, ИЗБЕГАВАЈТЕ ОВЕ ПОСЛОВЕ - Данас славимо СВЕТОГ Алимпија, изговорите ову молитву за здравље и напредак
ДИЈЕТЕТИЧАРКА ОТКРИЛА - Дилема око тога КОЈИ је ХЛЕБ бољи, ЦРНИ ИЛИ БЕЛИ разрешена, ово је дефинитивно здравија опција

ДИЈЕТЕТИЧАРКА ОТКРИЛА - Дилема око тога КОЈИ је ХЛЕБ бољи, ЦРНИ ИЛИ БЕЛИ разрешена, ово је дефинитивно здравија опција
Припрема:
У ванглу сипати пиво и шећер и измешати да се шећер истопи. Додати брашно и прашак за пециво просејани, уље, корицу лимуна сецкане урме измешане са мало шећером у праху да се не слепе, корицу напранџе и добро изједначити.
Сипати у мањи плех обложен пех папиром. Пећи на 200 степеени Ц око 35 минута. Врућ колач премазати са мало џема и посути сецканим орасима. Охлађен сећи..Сјајног укуса, бићете одушевљени...