РЕЦЕПТ КОЈЕМ ЋЕТЕ СЕ УВЕК ВРАЋАТИ: Посна пуњена паприка прсте да полижеш
17.02.2022.
08:10
Коментари (0)
Одличан рецепт за посну пуњену паприку. Уколико пробате, увек ћете их правити!
Потребно је:
- 1 веза младог лука
- 200 гр пиринча
- 1 мањи кромпир
- 2 средње шаргарепе
- уље, бибер, со
- 4 чена белог лука
- 1 кашичица млевене црвене паприке
- 2 мл. куваног парадајза
- паприке свеже или смрзнуте
- 1 парадајз за затварање паприке или листови кромпира
- 200 мл куваног парадајза
- 100 мл воде
НОВАК УПОЗОРИО НА ШТЕТНУ НАВИКУ КОЈУ СВИ ИМАМО: Нема ко ово не ради, али одсад ћете двапут размислити![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/02/03/tan2022-2-3_1162422_0_1.jpg?itok=ojrxS4h1)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/02/03/tan2022-2-3_1162422_0_1.jpg?itok=ojrxS4h1)
НОВАК УПОЗОРИО НА ШТЕТНУ НАВИКУ КОЈУ СВИ ИМАМО: Нема ко ово не ради, али одсад ћете двапут размислити
"Госпођо, ви ПОД ХИТНО у болницу!" Српска водитељка испричала после којих симптома је сазнала да болује од ДИЈАБЕТЕСА![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/02/09/sd_-_2022-02-09t123910.249.jpg?itok=u8DKPN39)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/02/09/sd_-_2022-02-09t123910.249.jpg?itok=u8DKPN39)
"Госпођо, ви ПОД ХИТНО у болницу!" Српска водитељка испричала после којих симптома је сазнала да болује од ДИЈАБЕТЕСА
Припрема:
Исецкати ситно лук, шаргарепу, и кромпир. Пиринач добро опрати. Лук и шаргарепу пропржити на уљу, додати опран пиринач, и сецкан кромпир. Додати со бибер и бели лук сецкан, паприку млевену, сецкан першунов лист по жељи измешат. Пунити паприке.
Поклопити листовима кромпира или парадајза. Ређати у подмазан плех. Сипати куван парадајз и премазати уљем паприке. Пећи на 250 степени Ц.
Покрити са фолијом бар 30 минута, па открити да се паприке запеку.