ГЕНИЈАЛАН РЕЦЕПТ ЗА ШПАНСКУ ПИТУ: Једном када га испорбате, непца ће га поново тржити - Брзо, лако, а преукусно
На вама је само, да рецепт испробате.
Бакина кухиња нам доноси мноштво лепих и укусних, али и оно веома битно - брзих рецепата, које ћете већ одмах пожелети да испробате и поделите са својим укућанима, пријатељима и комшијама.
- Ово је ипак најбољи рецепт од свих рецепата на интернету. Шпанска пита чији је састав сјајан - поручује бака Јелена.
Торта "Милкица" осваја већ на ПРВИ ЗАЛОГАЈ: Спрема се за свега 15 минута, а још брже нестаје из тањира
Домаћа ПИТА СА МЕСОМ по бакином рецепту, а ево како да куповне коре изгледају као да сте их развлачили (ВИДЕО)
ОПРЕЗ - ако видите овакав КУПУС у радњама и на пијаци, ПАЗИТЕ: Пун је ОТРОВА и пестицида
Ево шта је све потребно за овај ужитак:
- 4 јајета;
- 280 гр брашна;
- 1 прашак за пециво;
- 100 мл маслиновог уља;
- 200 мл киселог млека;
- 200 гр шунке;
- 50 гр суве сланине меснате;
- 3 кисела краставчића;
- 1 кисела паприка;
- мало соли;
Припрема:
Умутити јаја, потом додати со и уље, кисело млеко, брашно просејано са прашком за пецивом. Убацити сецкану шунку на коцкице, суву сланину, краставчице и паприку који су такође изрезани на коцкице и све изједначити.
Плех подмазати уљем и посути брашном, а потом излити тесто и поравнати.
Рерну претходно укључити на 200 степени, када припремите смесу смањите на 180 степени и пећи 50 минута.
Драги наши читаоци, пријатно и уживајте!