РУЧАК НА БРЗАКА: Пилетина и шампињони- права комбинација за савршен и брз оброк који ће одушевити ваше укућане (РЕЦЕПТ)
01.09.2022.
08:31
Коментари (0)
Комбинација пилетине и шампињона. Ручак за данас, готов за час.
Потребно је :
- Пилеће груди
- 300 гр шампињона
- 2 листа суве сланине
- 1 већа паприка
- 1 главица црног лука
- 3 чена белог лука
- 3 кашике инстанта за сос од печурака
- коцка качкаваља
- 200 гр киселе павлаке
- 300 мл воде
- уље, бибер, першунов лист
Рецепт за ПРИНЦЕС КРОФНЕ - Направите ову преукусну посластицу по БАКИНОМ рецепту, брзо и једноставно
Рецепт за ПРИНЦЕС КРОФНЕ - Направите ову преукусну посластицу по БАКИНОМ рецепту, брзо и једноставно
Сочна МАРИНИРАНА ПИЛЕТИНА по бакином рецепту: Припремите МЕСО на овај начин пре печења, тотално другачији укус (ВИДЕО)
Сочна МАРИНИРАНА ПИЛЕТИНА по бакином рецепту: Припремите МЕСО на овај начин пре печења, тотално другачији укус (ВИДЕО)
Припрема:
Рецепт за ПРИНЦЕС КРОФНЕ - Направите ову преукусну посластицу по БАКИНОМ рецепту, брзо и једноставно
Сочна МАРИНИРАНА ПИЛЕТИНА по бакином рецепту: Припремите МЕСО на овај начин пре печења, тотално другачији укус (ВИДЕО)
Месо исечи на тање комаде па их на уљу издинстати и запећи. Извадити из тигања и убацити ситно сецкану сланину димљену да се истопи и запуши. У то додати сецкан црни лук и паприку на ситне коцкице. Пржити да буде стакласто па додати ситне шампињоне.
Динстати са мало воде да омекшају и укрчкају се. У чинију убацити павлаку инстант и воду и измешати и сипати у готове шампињоне.
Додати и сецкан бели лук. Вратити месо и крчкати још 10 мин. На крају додати рендан качкаваљ , першунов лист и млевени бибер.