РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ САРМЕ - Направите традиционално јело уз састојак који је идеална ЗАМЕНА за МЕСО (ВИДЕО)
16.12.2022.
09:23
Коментари (0)
Ништа лакше!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за сарме.
Потребно
- 1 главица црног лука
- 300 гр шампињона
- 2 печене паприке
- 100 гр пиринча
- зачини, со бибер
- црвена мл. паприка
- 1 пуна кашика ајвара
- 4-5 чена белог лука
- ловоров лист
- уље
- 1 главица киселог купуса
"УКРАЛИ СТЕ верзију онога што би ТЕЛО ЦРНКИЊЕ требало да буде, препаковали га, ПРОДАЛИ МАСАМА, а ако сам црнкиња и не изгледам тако то одмах представља проблем": Шта су то "ТЕЛА КОЈА СУ У ТРЕНДУ" и која је ЦЕНА САВРШЕНОГ ГЛУТЕУСА?!
"УКРАЛИ СТЕ верзију онога што би ТЕЛО ЦРНКИЊЕ требало да буде, препаковали га, ПРОДАЛИ МАСАМА, а ако сам црнкиња и не изгледам тако то одмах представља проблем": Шта су то "ТЕЛА КОЈА СУ У ТРЕНДУ" и која је ЦЕНА САВРШЕНОГ ГЛУТЕУСА?!
Сигурно га НИСТА ПРЕПОЗНАЛИ у познатој серији! Глумац који је био СИМБОЛ ЛЕПОТЕ у старој Југославији
Сигурно га НИСТА ПРЕПОЗНАЛИ у познатој серији! Глумац који је био СИМБОЛ ЛЕПОТЕ у старој Југославији
Припрема:
На уљу пропржити сецкан лук, додати сецкани шампињоне (сечен у сецку) додати исецкане печене паприке, опран пиринач, сецкан бели лук, па кад се упржи додати зачине и мл. паприку. Завијати сарме са припремљеним филом и ређати сарме усправно.
У средину ставити сецкани купус. У шерпу ставити кашику ајвара и измешати са водом па прелити сарму. Прелити са мало уља и убацити ловоров лист. Кувати 1.1,5 сат на тихој ватри. Фантастичан укус.