САВРШЕНА ПОСЛАСТИЦА: Ако нисте пробали, обавезно направите СУТЛИЈАШ СА ПУДИНГОМ, укус му је царски, а лако се прави
20.11.2022.
08:33
Коментари (0)
Још од детињства многима је омиљена посластица сутлијаш.
Потребно је:
- 200 гр пиринча
- 200 мл млека
- 300 мл воде
- 50 гр сувог грожђа
- 2 штангле беле чоколаде
- 1 ванилин шећер
- шећер по жељи
- 1 пудинг од ваниле
- мало цимета
ЗАБОРАВИТЕ НА ОБИЧНЕ ПОСНЕ ПИТЕ, ОВАЈ РЕЦЕПТ СВИ ТРАЖЕ: Хрскав и сочан оброк за ПАМЋЕЊЕ (РЕЦЕПТ)![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/11/19/untitled_design_22.jpg?itok=8xtVaOwQ)
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/11/19/untitled_design_22.jpg?itok=8xtVaOwQ)
ЗАБОРАВИТЕ НА ОБИЧНЕ ПОСНЕ ПИТЕ, ОВАЈ РЕЦЕПТ СВИ ТРАЖЕ: Хрскав и сочан оброк за ПАМЋЕЊЕ (РЕЦЕПТ)
ОМИЉЕНИ ДОМАЋИ КОЛАЧ - Направите укусно тесто ОБОГАЋЕНО ВОЋЕМ по бакином рецепту (ВИДЕО)![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/11/18/fasfdf.jpg?itok=4EBt4FLo)
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/11/18/fasfdf.jpg?itok=4EBt4FLo)
ОМИЉЕНИ ДОМАЋИ КОЛАЧ - Направите укусно тесто ОБОГАЋЕНО ВОЋЕМ по бакином рецепту (ВИДЕО)
Припрема:
Пиринач опрати у неколико вода па га налити водом да се скува.
Додати пред крај млеко, ванилин и шећер и оставити да течност испари. Додати суво грожђе потопљено у рум и чоколаду да се истопи.
Скувати пудинг у 300 мл млека, засладити по жељи па га измешати са пиринчем. Разлити у чиније и служити са мало цимета.