Срби НАЈЧЕШЋЕ имају ову КРВНУ ГРУПУ - Људи са ОСЕТЉИВИМ ОРГАНИМА за варење, ова храна им ПРАВИ КОЛАПС у организму
Веома су гостољубиви, пажљиви и на њих можете да се ослоните!
Крвна група доста утиче како на карактер носиоца, тако и на неке физичке сензације, као што је рецимо осетљивост на бол. Према истраживањима у Србији је највише људи са А позитивном крвном групом и чине 35 посто популације, док је најређа група АБ негативна, која чини 1 посто становништва, а прати је АБ позитивна са само 4 посто.
Опште карактеристике људи који имају А крвну групу:
Усклађеност са осталим крвним групама
Партнер који је исто А крвне групе – Имају много заједничких тачака, међутим, обоје су јако напети, па се могу међусобно иритирати.
Партнер који је крвне групе Б – Партнер крвне групе А завиди срећној личности партнеру крвне групе Б, али се и брине за њену добробит.
Партнер који је крвне групе АБ – Поуздан је партнер и неко коме се увек може обратити за савет и помоћ. Могу имати стабилну љубавну везу.
Партнер који је крвне групе 0 – Штитиће партнера А крвне групе. Међутим, ако партнер са А крвном групом константно прича о свакој ситници, веза ће бити напета.
Људи који припадају крвној групи А имају осетљиве органе за варење и мањак желудачне киселине. За разлику од нулте групе која користи и троши месо као погонско гориво, група А месо складишти као маст. Они имају маснију, а самим тим и лепљивију крв.
А крвној групи не одговарају млечни производи јер изазивају инсулинску реакцију, а то је фактор који успорава метаболилизам. Потребно им је веома мало масти да би добро функционисали, па ће једна супена кашика маслиновог уља дневно на салату или барено поврће помоћи њиховом варење.
Готово је немогућа мисија убетити Србе да из свог менија избаце месо и млечне производе, али је препоручљиво да их сведете на минимум или да бар смањите количину конзумације намирница животњског порекла. Све што је потребно је само мало времена и прилагођавање новом режиму, али осећај побољшања сопственог здравља биће вредан тог времена.
За све оне који нису вегетеријанци али би желели да промене исхрану у складу са потребама своје крвне групе:
Започните тако што ћете заменити месо рибом неколико пута недељно; када једете месо бирајте најкртије.
Изаберите живинско месо пре него црвено месо. Месо припремајте кувано или печено.
Избегавајте месне прерађевине као што су шунка, виршле или хладни наресци.
Морску храну би требало пећи на жару-роштиљу или барити, како би се постигла пуну хранљиву вредност.