СУТЛИЈАШ ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Посластица која се БРЗО ПРИПРЕМА, можете је понети са собом на излет (ВИДЕО)
01.05.2022.
08:32
Коментари (0)
Идеална за данашњи празник!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за сутлијаш, идеална првомајска посластица. Можете га припремити ставити у мале посуде и понети са собом на излет.
Отац (31) УБИО 14 НЕДЕЉА СТАРУ БЕБУ - На телу девојчице пронађене СТРАВИЧНЕ ПОВРЕДЕ![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/04/29/dfdsfdsfas.jpg?itok=2lDqyaY7)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/04/29/dfdsfdsfas.jpg?itok=2lDqyaY7)
Отац (31) УБИО 14 НЕДЕЉА СТАРУ БЕБУ - На телу девојчице пронађене СТРАВИЧНЕ ПОВРЕДЕ
Водолија да се ЧУВА СУКОБА И ПРЕВАРЕ на послу, Близанац МОРА ДА ОДМОРИ: Хороскоп за недељу је ту![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/333528/profimedia-0317258246.jpg?itok=U3GZv6uX)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/333528/profimedia-0317258246.jpg?itok=U3GZv6uX)
Водолија да се ЧУВА СУКОБА И ПРЕВАРЕ на послу, Близанац МОРА ДА ОДМОРИ: Хороскоп за недељу је ту
Потребно је:
- 250-300 гр крупног пиринча
- 600 мл воде
- 600 мл млека
- 50 гр сувог грожђа
- 50 гр сецканих ораха
- корица лимуна
- 2 ванилин шећера
- шећер по жељи
- цимет или мрвице чоколаде
Припрема:
Пиринач добро опрати, сипати воду , па кад вода испари сипати млеко. Повремено промешати, на половину кувања додати шећер по жељи.
Додати корицу лимуна, суво грожђе, сецкане ораха . Кувати око 30 минута . Посути сецканим орасима и циметом.