ПРЕУКУСНИ ЗАЧИЊЕНИ КРОМПИР: Ево како да ПРИПРЕМИТЕ ово јело по БАКИНОМ РЕЦЕПТУ, детаљно упутство (ВИДЕО)
14.04.2022.
08:35
Коментари (0)
Ово сви воле да једу!
Данас вам из бакине кухиње представљамо интересантан рецепт за јело које многи воле да једу, а главни састојак је кромпир.
Риба да СМАЊИ СЛАТКИШЕ - ПРОБЛЕМИ са ХОРМОНИМА, Јарац у ФИНАНСИЈСКОЈ КРИЗИ: Хороскоп за ЧЕТВРТАК је ту
Риба да СМАЊИ СЛАТКИШЕ - ПРОБЛЕМИ са ХОРМОНИМА, Јарац у ФИНАНСИЈСКОЈ КРИЗИ: Хороскоп за ЧЕТВРТАК је ту
ПУН МЕСЕЦ У ВАГИ ДОНОСИ ХАОС: Највише ће УТИЦАТИ на ова ТРИ ЗНАКА, нека се ПРИПРЕМЕ, а ево шта ЧЕКА ОСТАЛЕ
ПУН МЕСЕЦ У ВАГИ ДОНОСИ ХАОС: Највише ће УТИЦАТИ на ова ТРИ ЗНАКА, нека се ПРИПРЕМЕ, а ево шта ЧЕКА ОСТАЛЕ
Потребно је:
- 500 гр кромпира
- 30 мл. маслиновог уља
- соли, бибер
- 4-5 чена белог лука
- першуновог листа
Припрема:
Кромпир очистити опрати. У једну дубљу варјачу ставити кромпир и засећи кромпир до краја рез за резом. Кромпир не може да се исече до краја зато што нож удара у варјачу. У мању чинију сипати уље и издробити бели лук со и млевен бибер.
Кашичицом у разрезе убацити мешавину уља и ређати у подмазан плех.
Пећи на 220 степени Ц 30-40 мин. да добије румену боју .