НЕ ЗНАТЕ ШТА ДА СПРЕМАТЕ ЗА РУЧАК? Зачињене кременадле са кромпиром у рерни ће вас РАСПАМЕТИТИ! (ВИДЕО/РЕЦЕПТ)
06.03.2022.
08:20
Коментари (0)
Пријатно!
Шта ћу данас за ручак? Колико пута сте само помислиле или изговориле ову реченицу?
Није проблем скувати, проблем је пронаћи свакодневно инспирацију, а да се јеловник не сведе на 4 састојка. Сваки дан исто, само са другим зачинима.
ОВАН нек се спреми на нове пословне подухвате, а БИК на нову љубав: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за НЕДЕЉУ 6.03.![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/400934/shutterstock_1398410234.jpg?itok=Je6Y5wTd)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/400934/shutterstock_1398410234.jpg?itok=Je6Y5wTd)
ОВАН нек се спреми на нове пословне подухвате, а БИК на нову љубав: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за НЕДЕЉУ 6.03.
СЛАНИНА СКИДА КИЛОГРАМЕ: Једите је и смршаћете 5 килограма за 10 дана![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/02/04/profimedia-0580305978.jpg?itok=pyZpiia7)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/02/04/profimedia-0580305978.jpg?itok=pyZpiia7)
СЛАНИНА СКИДА КИЛОГРАМЕ: Једите је и смршаћете 5 килограма за 10 дана
Имају НАЈМАЊЕ ПЕСТИЦИДА: Воће и ПОРВЋЕ које је НАЈБЕЗБЕДНИЈЕ, добро га оперите и конзумирајте БЕЗ БРИГЕ![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/profimedia-0012536118.jpg?itok=8yIO38Cn)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/profimedia-0012536118.jpg?itok=8yIO38Cn)
Имају НАЈМАЊЕ ПЕСТИЦИДА: Воће и ПОРВЋЕ које је НАЈБЕЗБЕДНИЈЕ, добро га оперите и конзумирајте БЕЗ БРИГЕ
Ми вам доносимо сјајан предлог за брзи ручак из рерне по Бакином рецепту:
Потребно је:
- 2 веће свињске крменаделе
- 3 већа кромпира
- 1 паприка из туршије
- 1 парадајз
- уље
Зачини:
- со, бибер
- црвена паприка млевена
- 1 кашика киселе павлаке
- 1 кашичица белог лука грануле
- 1 кашика ренданог качкаваља
- 1 кашика соја соса
- 1 кашичица зачина за месо
Припрема:
Све зачине измешати па уваљати у маринаду месо. Тепсију обложити пек папиром.
Кромпир исећи на коцке као и паприку и парадајз. па у остатак маринаде уваљати поређати у подмазан плех уљем. Преко кромпира поређати крменадле.
Посути першуновим листом пећи на 250 степени покривено фолијом. Пред крај открити да се запече.