clear sky
26°C
07.09.2024.
Beograd
eur
117.0105
usd
105.2158
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

HELIKOPTETRI NADLEĆU OKOLINU LOZNICE: Od ubice policajca ni traga ni glasa, otkriveni detalji o uhapšenom pomagaču

18.07.2024. 09:23
Pucnjava u Loznici
Pucnjava u Loznici / Izvor: RTS printscree/facebook printscreen /MUP.rs

Tokom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika saobraćajne policije u Loznici, večeras je došlo do krvavog obračuna, u kome je iz vatrenog oružja na pripadnike saobraćajne policije ispaljeno nekoliko hitaca.

Helikopterima tragaju za osumnjičenim za ubistvo policajca u Loznici

Helikopteri MUP-a i dalje nadleću okolinu Loznice u potrazi za ubicom policajca.

Uhapšeni pomagač ubice policajca i sam je begunac

Muškarac (39) koji je uhapšen danas u Bijeljini zbog sumnje da je osumnjičenom za ubistvo policajca organizovao transport od Preševa do Loznice, kako Kurir saznaje, kod sebe je prilikom hapšenja imao falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković! Kako otkriva izvor i uhapšeni je begunac, za kojim se tragalo.

- On je uhapšen 2019. u velikoj akciji policije i Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, kao pripadnik kriminalne grupe od koje je zaplenjeno više od tone marihuane. On je osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu na osam godina zatvora, ali je pobegao pošto ga je sud pustio da se brani sa slobode uz jemstvo i o njemu se ništa nije znalo godinama - otkriva izvor.

Gradonačelnik Loznice: Napad na policajca je teroristički čin i napad na celu državu

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović rekao je danas da je ubistvo policajca Nikole Krsmanovića teroristički akt i napad na državu Srbiju koji najoštrije osuđuju svi zvaničnici.

Petrović je za Tanjug rekao da će konačnu ocenu dati nadležni organi - Tužilaštvo i Ministarstvo unutrašnjih poslva, ali da je za njega reč o terorističkom činu.

"Upućujem najdublje saučešće porodici nastradalog polcajca, a Vjekoslavu Iliću želim brz oporavak", rekao je Petrović

Istako je da će, pored države, vlade i resornog ministarstva, porodici ubijenog Nikole Krsmanovića maksimalno pomoći i grad Loznica i poručio građanima tog grada da ostanu smireni i pribrani.

"Naša policija i država imaju instrumente, mehanizme i snagu da se sa svakim, pa i ovakvim izazovima izbore i da svim građanima garantuju bezbednost, sigurnost i spokojan život", naglasio je Petrović.

Dodao je da je bitno da grad i država u ovom trenutku budu tu uz sugrađane.

Ranjeni policajac ispričao kako je došlo do napada

Pomoćnik direktora policije Dragan Vasiljević rekao je u emisiji "Oko" RTS-a da je obišao ranjenog policajca Vjekoslava Ilića i da je on u svesnom stanju i da se oseća dobro.

Vasiljević je rekao i šta mu je Ilić ispričao.

"Videli su 'mercedes' tutinskih registarskih oznaka. Njima je to bilo sumnjivo, pošli su za vozilom, uključili svetlosnu signalizaciju. Vozilo je stalo kilometar i po dalje. Policajci su izašli iz vozila i tražili lična dokumenta, bila je to rutinska kontrola", rekao je Vasiljević.

Ističe da nije odmah došlo do pucnjave, i vozač i suvozač su dali lična dokumenta. Poštujući pravila policajci su zahtevali da jedno lice izađe - suvozač, a drugo lice je ostalo u vozilu.

Vučić: Albanac ubio Krsmanovića u terorističkom aktu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Albanac u terorističkom aktu ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici i da će se učiniti sve da se pomogne porodici, ali da taj mladi život ne može da se vrati.

"Još jedanput bih da izrazim saučešće porodice Nikole Krsmanović, našeg policajca kojeg je ovaj Albanac u terorističkom aktu ubio. Ono što možemo da uradimo to je da pomognemo porodici, da izrazimo saučešće. Nažalost, taj mladi život više ne možemo da vratimo", rekao je predsednik novinarima u Londonu.

Na pitanje da li ima nove informacije o slučaju i da su neposredno pre njegovog uključenja uhapšena dva lica, rekao je da je hapšenje obavljeno i da informacije dobija od MUP-a o slučaju.

Dačič otkrio pozadinu zločina u Loznici

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Artana Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo!?

“Lice čija su dokumenta kod naše policije Artan Hajrizi, dao je izjavu policiji u Hanoveru danas u 11:55 časova da mu je prekjuče njegov brat Faton iz njegovog stana u Hanoveru ukrao lična dokumenta.

U pitanju je klasična laž, jer po kojoj logici lice se iz Hanovera vraća u Preševo ilegalno i ponovo pokuša da ilegalno ode u Nemačku?!

Iz ovoga se jasno vidi da je to dogovoreno ranije i da je reč o organizovanom aktu.

Nemačka policija treba hitno da odgovori da li je Faton bio u Hanoveru i kako je ušao i izašao, i kako se našao u Preševu i zašto, sa kojim ciljem?

Posledica tog terorističkog akta i organizacije je ubistvo policajca, i zato tražimo i očekujemo punu saradnju sa nemačkom policijom i EULEKSOM, a ne laži u koje niko ne veruje,” izjavio je Dačić.

Sahrana policajca u subotu

Nikola Krsmanović (34), pripadnik Granične policije, koji je ubijen danas, biće sahranjen u subotu na seoskom groblju u Jarebicama, njegovom rodnom selu kod Loznice.

Zbog tragičnog stradanja policajca, u subotu će u Loznici biti dan žalosti, a u nedelju je komemoracija u Vukovom domu kulture.

Hapšenje u Bijeljini

U Bijeljini je danas lišeno slobode lice koje se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici, nezvanično saznaje BN TV.

Otkriven identitet taksiste koji je vozio Albanca

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je ubistvo policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanje policajca Vjekoslava Ilića (50) prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, najverovatnije teroristički akt koji dolazi sa Kosova i Metohije od strane albanskih struktura.

Opsežna potraga za napadačem čiji se identitet još utvrđuje, i dalje traje, a prema rečima ministra Dačića, policija je uhapsila Mithata Hadžića iz Tutina koji se sumnjiči da je osumnjičenog automobilom tutinskih registracionih oznaka preuzeo u Preševu i vozio u pravcu Loznice.

Prema informacijama koje je otkrio ministar policije Ivica Dačić, Vjekoslav Ilić, ranjeni policijac je pucao na albanskog teroristu, koji je pucao na njih.

 

Oglasio se osumnjičeni

Oglasio se osumnjičeni za ubistvo policajca u Loznici
Artan Hajrizi, čiji je pasoš pronađen u taksiju iz kog je noćas u Loznici pucano na srpske policajce, oglasio se iz Nemačke.

 

Policija češlja teren

Policija pod punom opremom pretražuje teren u potrazi za osumnjičenim za ubistvo policajca
Policajci sa dugim cevima i psima, pod punom "ratnom opremom" pretražuju teren u Loznici, mesto na kojem je ubijen policijski službenim Nikola Krsmanović (34), a ranjen Vjekoslav Ilić (50) u rame.

 

Teroristički akt

Noćas oko 00:55 časova ubijen je pripadnik policije Nikola Krsmanović (34). Za njegovim napadačem se još uvek traga.

Kako se saznaje tužilac je napad na policajce Nikolu Krsmanovića koji je ubijen i Vjekoslava I. koji je ranjen u Loznici kada je na njih pucao Albanac sa Kosmeta okarakterisao kao teroristički akt.

Faton Hajrizi je ubica policajca kod Loznice

Albanski mediji prenose da Artan Hajrizi nije ubio policajca kod Loznice, već da je to učinio njegov brat. MUP je u prvom saopštenju naveo da je osumnjičeni za gnusni zločin Artan Hajrizi, došlo je do prokreta.

Po svemu sudeći policajca je ubio begunac iz zatvora Faton Hajrizi, koji je samo koristio dokumenta brata Artana.

 

Ubica koristio bratova dokumenta

Albanski mediji objavili su nove informacije vezano za ubistvo policajca Nikole Krsmanovića u Loznici, tvrdeći da je u njega pucao begunac iz zatvora Faton Hajrizi.

Prema njihovim navodima, Fajton Hajrizi je za pokušaj bekstva koristio pasoš rođenog brata Artana koji su izdale kosovske vlasti.

"Osoba koja je pucala u pravcu srpske policije je Faton Hajrizi. On je posle bekstva iz zatvora iskoristio bratova dokumente da pobegne sa Kosova. Sumnja se da je ceo događaj počeo nakon što je Faton Hajrizi odbio da bude identifikovan pred srpskom policijom. Ovo je izazvalo prvo verbalni, a zatim i fizički sukob. Posle toga su počeli da pucaju na policajce. Jedan srpski policajac ubijen je, a drugi je teško povređen u pucnjavi", navode albanski mediji.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je na licu mesta pronađen pasoš, koji su izdale kosovske vlasti, na ime Artan Hajrizi.

"Najverovatnije je zbog toga što je pronađen pasoš na ime Artana u prvom momentu se verovalo da je on ubica. Istraga je još uvek u toku i čeka se zvanično saopštenje koji je zapravo od braće pucao na policajce", navode albanski mediji.

Uključuje se i MUP Srpske

Kako je saopšteno iz MUP Srpske, preduzima se niz mera i radnji u vezi sa potragom.

– Od samog događaja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su u stalnoj komunikaciji sa kolegama iz Srbije i preduzimaju niz mera na područjima koje operativno pokrivaju policijske uprave Zvornik i Bijeljina, a sve u cilju lociranja i lišenja slobode lica koje je počinilo ovo krivično delo, imajući u vidu blizini granice dve zemlje- navode iz MUP Srpske.

Uz policijske službenike ove dve uprave, u potragu su uključeni i pripadnici jedinica žandarmerije.

Pucao policajcu u glavu

Policajci su sinoć radili rutinsku kontrolu kada su zaustavili taksi vozilo marke "Mercedes" sa tutinskim tablicama.

Ubijeni Nikola Krsmanović je osumnjičenog pitao šta ima u torbici i u tom trenutku je ubica albanskog porekla izvadio pištolj i pucao u njega - saznaje portal Srbija Danas iz nezvaničnih izvora bliskih istrazi.

Kako se saznaje, policajac Nikola Krsmanović ubijen je hicem u glavu, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame.

Nakon toga je ubica pešaka pobegao u šumu kod Trbušnice.

 

Pucao iz "mercedesa" na policajce u Loznici

Artan Hajrizi, koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića sinoć u Loznici, a ranio Vjekoslava Ilića nalazi se u bekstvu.

O monstroznom zločinu oglasili su se iz tužilaštva.

- 17. jula u 23.50 sati na ulazu u grad Loznicu u blizini kafane "Loznička noć" prilikom kontrole putničkog motornog vozila marke "mercedes" registarskih tablica iz Tutina kojim je upravljalo lice H. M. sa saputnikom u vozilu H. A. od strane službenih lica stanice granične policije Trbušnica došlo je do oružanog napada H .A. na policijskog službenika N. K. i V. I., a tom prilikom je H. A. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskih službenika pri čemu je N. K. zadobio smrtonosne povrede, a V. I. prostrelnu ranu i trenutno je hospitalizovan. Više javno tužilaštvo u Šapcu vrši uviđaj na licu mesta. H .A. je za sada u bekstvu i policija intezivno traga za njim. H. M. koji je vozio automobil određeno je zadržavanje od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi - naveo je za Kurir Slavoljub Petković javni tužilac.

Žandarmerija stigla u Loznicu

Pripadnici Žandarmerije stigli su u Loznicu i uključuju se u potragu za osumnjičenim Hajrizi Artanom.

U Loznici je podignut najviši stepen bezbednosti i sve raspoložive policijske snage nalaze se na terenu.

KURIR: Osumnjičeni je begunac iz zatvora

Albanac Hajrizi Artan (33) za kojim se traga zbog napada na policajce u Loznici, begunac je iz zatvora, nezvanično saznaje Kurir.

On je navodno pre 15 dana pobegao iz zatvora na Kosovu, te se pretpostavlja da je zbog toga zapucao na policajce.

Kako nezvanično saznajemo, krenuo je da beži migrantskim rutama u EU.

Osumnjičeni za ubistvo albanski ekstremista

Osumnjičeni za ubistvo, koji na društvenoj mreži Fejsbuk ima nekoliko otvorenih profila na svoje ime, otvoreno veliča terorističku takozvanu Oslobodilačku vojsku Kosova, teroristu Hašima Tačija ali i Adolfa Hitlera.

Na jednom od svojih profila osumnjičeni je pre nekoliko godina postavio i fotografiju zločinca Adolfa Hitlera sa oznakama UČK.

Vučić izjavio saučešće porodici

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici i kolegama ubijenog policajca Nikole Krsmanovića, u kome se kaže:

"Izuzetno me je potresla vest o smrti policajca Nikole Krsmanovića, koji je ubijen u podmuklom napadu dok je časno obavljao svoju tešku dužnost.

Sa dubokim bolom i tugom primio sam vest o tragičnom gubitku vašeg sina i brata, hrabrog policajca Nikole Krsmanovića. Njegova posvećenost službi i neustrašivost neizmerno su doprineli očuvanju sigurnosti i mira u našoj zemlji. Njegov gubitak je nenadoknadiv, ne samo za vas, njegovu porodicu, već i za celu našu zemlju.

Nikola je bio istinski heroj, koji je svoj život posvetio zaštiti drugih, a njegova hrabrost i profesionalnost vodile su ga kroz sve izazove i opasnosti koje je njegova služba nosila.

Primite moje najiskrenije saučešće. Neka vam snaga i hrabrost koje je Nikola pokazivao u životu budu uteha u ovim teškim trenucima. Srbija nikada neće zaboraviti njegovu žrtvu i nesebičnu predanost dužnosti”, navodi se u telegramu predsednika Vučića.

 

Mediji u regionu objavili fotografiju osumnjičenog za ubistvo policajca u Loznici

Fotografija iz pasoša izdatog od privremenih prištinskih institucija, koji je pronađen na licu mesta, a glasi na ime Hajziri Artan (33), kao i njegova lična karta izdata u Nemačkoj

Gotovo svi regionalni mediji objavili su danas vest o ubistvu policajca MUP-a Srbije noćas na kontrolnom punktu u Loznici i objavili fotografiju osumnjičenog za kojim srpska policija intenzivno traga.

Napominju da je fotografija iz pasoša izdatog od privremenih prištinskih institucija, koji je pronađen na licu mesta, a glasi na ime Hajziri Artan (33), kao i njegova lična karta izdata u Nemačkoj.

Najnoviji detalji ubistva policajca u Loznici

Albanac Hajziri Artan, osumnjičen je za ubistvo policajaca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) i policija intezivno traga za njim. Srpska policija raspisala je potragu za krvnikom.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, Hajziri Artan (33) je nakon zaustavljanja pogranične policije izjavio da je krenuo kod prijatelja u Loznici, a nakon što su ga pripadnici MUP-a zamolili da im pokaže torbicu koju je nosio sa sobom, Albanac je otvorio vatru

Policija blokirala Loznicu

Policija intezivno traga za Hajzirijem Artanom (33) koji se sumnjiči da je noćas sat nakon ponoći ubio policajca Nikolu Krsmanovića (34) i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića (50).

Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačka lična karta.

Uviđaj od strane Višeg javnog tužioca iz Šapca i pripadnika policije je u toku.

Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime“, rekao je Dačić.

 

Hajziri Artan (33) osumnjičen za ubistvo policajca u Loznici

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao.

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (1991) i nemačku ličnu kartu.

"Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri", istakao je ministar.

Osumnjičeni za pucnjavu u Loznici
Osumnjičeni za pucnjavu u Loznici / Izvor: Mup.rs

Dačić: Noćas u Loznici mučki ubijen policijski službenik na dužnosti

Policijski službenik Nikola Krsmanović (34) ubijen je u Loznici, a policijski službenik Vjekoslav Ilića (50) ranjen u rame.

Na njih je, nezvanično pucao, Hajziri Artan (33) . Policija je z anjim raspisala potragu.

"Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dve osobe", rekao je ministar Ivica Dačić.

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33).

Ubijeni policajac
Ubijeni policajac / Izvor: Facebook Printscreen

Otkriven identitet ubijenog policajca kod Loznice

Albanac sa Kosmeta, koji se vozio u taksiju, otvorio je vatru na policajce na patrolu Garnične policije.

Vatreni okršaj dogodio se oko jedan čas iza ponoći na magistralnom drumu. Albanac je posle pucnjave pobegao u nepoznatom pravcu.

Jedan od graničara policajaca Nikola K. (34) dobio je teške telesne povrede i ubrzo izdahnuo. Pomoći mu nije bilo. Drugi povređeni Vjekoslav I. je povređen, u bolnici je i u stabilnom stanju.

Policija
Policija / Izvor: Instagram Printscreen

U ovom obračunu od zadobijenih povreda jedna osoba podlegla je povredama.

U taksi vozilu nalazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na saobraćajnu policiju. Prema prvim informacijama sa terena, u tom obračunu, jedan policajac je od posledica ranjavanja preminuo, dok je drugi pripadnik MUP-a zadobio teške telesne povrede, ali je u stabilnom stanju.

Jedno lice je lišeno slobode na licu mesta, dok se za drugim intezivno traga. U potragu su uključene i helikopterske jedinice MUP-a.

 

JEZIVE SCENE U RAKOVICI: Mrtav pijan muškarac (32) seo na svoju klimu na 2. spratu i pao
Hitna pomoć

JEZIVE SCENE U RAKOVICI: Mrtav pijan muškarac (32) seo na svoju klimu na 2. spratu i pao

07.09.2024. 17:05
UŽAS U BEOGRADU! U lančanom sudaru TEŠKO povređena porodica sa detetom, hitno prevezeni u Urgentni
hitna pomoć

UŽAS U BEOGRADU! U lančanom sudaru TEŠKO povređena porodica sa detetom, hitno prevezeni u Urgentni

07.09.2024. 15:40
UHAPŠEN MUŠKARAC IZ TOPOLE ZBOG NASILNIČKE VOŽNJE: Seo za volan sa 3,5 promila alkohola u krvi!
saobraćajna policija

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ TOPOLE ZBOG NASILNIČKE VOŽNJE: Seo za volan sa 3,5 promila alkohola u krvi!

07.09.2024. 14:58
POSRNULI KINEZ KOJI JE PRETIO SATAROM SE IZJASNIO U TUŽILAŠTVU: Negirao krivicu za nanošenje teških telesnih povreda
policija

POSRNULI KINEZ KOJI JE PRETIO SATAROM SE IZJASNIO U TUŽILAŠTVU: Negirao krivicu za nanošenje teških telesnih povreda

07.09.2024. 14:58
ISPLIVAO STRAVIČAN SNIMAK IZ UČIONICE: Dečak ubica iz Ribnikara bio inspiracija najnovije masovne pucnjave u školi? (VIDEO)
Dečak ubica

ISPLIVAO STRAVIČAN SNIMAK IZ UČIONICE: Dečak ubica iz Ribnikara bio inspiracija najnovije masovne pucnjave u školi? (VIDEO)

07.09.2024. 19:35
LITVANIJA U STRAHU OD RUSIJE Spremili su specijalnu odbranu duž granice (FOTO/VIDEO)
Litvanska vojska

LITVANIJA U STRAHU OD RUSIJE Spremili su specijalnu odbranu duž granice (FOTO/VIDEO)

07.09.2024. 19:33
PODRHTAVANJA U BORU: Dva zemljotresa pogodila grad u razmaku od 12 minuta – Građani strahuju da najgore tek dolazi!
zemljotres

PODRHTAVANJA U BORU: Dva zemljotresa pogodila grad u razmaku od 12 minuta – Građani strahuju da najgore tek dolazi!

07.09.2024. 19:22
OSVOJILA MILIONE NA LUTRIJI I ODMAH PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD Bivši suprug saznao i sve je ZAVRŠILO NA SUDU, a odluka sudije ŠOKIRALA SVE
Lutrija

OSVOJILA MILIONE NA LUTRIJI I ODMAH PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD Bivši suprug saznao i sve je ZAVRŠILO NA SUDU, a odluka sudije ŠOKIRALA SVE

07.09.2024. 19:12
(UŽIVO) VUČIĆ U LJUBOVIJI PET SATI PRIČA SA MEŠTANIMA: "Imamo priliku da uđemo u prvi vagon za PETU industrijsku revoluciju "(VIDEO)
Aleksandar Vučić i Siniša Mali
UŽIVO

(UŽIVO) VUČIĆ U LJUBOVIJI PET SATI PRIČA SA MEŠTANIMA: "Imamo priliku da uđemo u prvi vagon za PETU industrijsku revoluciju "(VIDEO)

07.09.2024. 15:02
Sahranjen Bora Čorba - ljudi aplaudiraju i pevaju najtužniji hit zajedno sa horom
Sahrana Bore Đorđevića

Sahranjen Bora Čorba - ljudi aplaudiraju i pevaju najtužniji hit zajedno sa horom

07.09.2024. 15:09
GRAD TUČE PO SRBIJI: Nebo se smračilo u sekundi, pa krenulo veliko nevreme - Ljudi bežali sa ulica (VIDEO)
grad

GRAD TUČE PO SRBIJI: Nebo se smračilo u sekundi, pa krenulo veliko nevreme - Ljudi bežali sa ulica (VIDEO)

07.09.2024. 18:05
Doživeo SAOBRAĆAJKU na povratku sa Borine sahrane - Bajaga na izlazu iz Čačka doživeo nezgodu
Bajaga

Doživeo SAOBRAĆAJKU na povratku sa Borine sahrane - Bajaga na izlazu iz Čačka doživeo nezgodu

07.09.2024. 16:21