ČUVENI DOKTOR OTKRIVA! SVAKI RAK možete da POBEDITE za samo DVE NEDELJE, evo na KOJI NAČIN (FOTO)
Prema ovom specijalisti za sve vrste raka, glavni uzrok raka je kiselost organizma.
Dr. Koldvel nije jedini lekar na svetu koji govori da je kiselost organizma uzrok mnogih hroničnih bolesti, ali i glavni uzrok raka. Problem je u tome što je sva hrana današnjice neverovatno kisela, i velika ekspanzija raka i drugih bolesti planula je s masovnom upotrebom rafiniranog šećera i prerađene hrane.
(VIDEO) NAKON RAZORNOG CUNAMIJA SADA EPIDEMIJA KOLERE: Obolelih u Mozambiku više od 1.400!
POGREŠILA AUTOMOBIL: Nekoliko sati kasnije su pronašli njeno BEŽIVOTNO TELO (FOTO)
NAUČNICI UPOZORAVAJU: Roboti bi mogli da počnu da ubijaju ljude ako ih ovome naučimo!
Prema specijalisti za sve vrste raka, dr. Leonardu Koldvelu, glavni uzrok raka je kiselost organizma. Svaki organizam svoje kiselo stanje može promeniti u nekoliko nedelja, pa se rak više nema čime hraniti i jednostavno nestaje.
– Alkalno stanje organizma u potpunosti će zaustaviti razvoj raka – navodi Koldvel i dodaje – Zdravlje i bolest ljudskog organizma zavise od biološko-fiziološko-hemijskih ravnoteža koje imaju ulogu važnog regulacijskog mehanizma u svim telesnim funkcijama. Kad se poremete te funkcije, one su merljive kao promjena koja nam može dati “signal” da smo ušli u stanje bolesti, što se može primetiti pomakom prema kiselosti. Uspeh bilo koje terapije mnogo je veći ako se telu samo malo pomogne da se oslobodi kiselosti, što uključuje jedino promenu životnih navika i uzimanje namirnica koje nam daju potrebnu alkalnost organizma.
Ravnoteža kiseline i alkalnosti u telu izuzetno je važna za naše zdravlje. Nema organa niti pojedinačne stanice našeg tela koji ne mogu biti oštećeni ili potpuno uništeni zbog povećane kiselosti. Međutim, u našem organizmu postoji samoregulacija koja nastoji da održava stalnu koncentraciju kiselosti u krvi na pH 7,4. Ipak, načinom života i lošom ishranom možemo povećati kiselost i u tom slučaju previše se kiseline nakuplja na nekim mestima što se prikazuje bolnim naslagama na vezivnom tkivu koje se sastoje od nakupljenih soli.
To su već znaci hroničnog oštećenja i uzrok mnogih zdravstvenih tegoba. Prema istraživanjima, velika alkalnost u krvi sprečava nastajanje, ali i daljnje razvijanje postojećeg raka.
Šokantan manifest nemačke profesorke izazvao SKANDAL: "Od dece nema nikakve vajde, PRESTANITE DA RAĐATE!“
KATASTROFA U IRANU: Vlada evakuiše 70 sela zbog poplava! (FOTO)
JEZIVA TRAGEDIJA: Šetala sa suprugom kada je na nju pala ogromna stena i usmrtila je!
Istraživanja govore kako se rak ne može razvijati u alkalnoj okolini, nego u kiseloj, tako bi pH krvi trebalo da bude što viši. Inače, 7,0 pH je oznaka za neutralno, a naše je telo blago alkalno – 7,4 pH. Nivo za zdrave ljude, kako bi se izbeglo bolesno stanje, trebalo bi da bude 75 % “alkalne hrane” i 25 % “kisele” tokom dana. Zato je vrlo bitno da se upoznamo s namirnicama i da promenom ishrane pomognemo našem telu da uspostavi kiselo-alkalnu ravnotežu. Ako bolujete od raka, u potpunosti izbacite kisele namirnice jer se rak hrani upravo kiselošću. Ako raku uskratimo kiselost, jednostavno postaje nemoguće da će rasti i širiti se. Nakon što zaustavite rast raka i ne dajete mu hrane (kisele), on će se sam povući, no možete ga dodatno ubiti namirnicama poput kurkume, semenkama kajsije ili uljem kanabisa.
Vama na volju, ali prilikom ovakve izmene ishrane bolje je ne koristiti hemoterapiju jer ona osim štetnih ubija i zdrave stanice pa dolazi do smanjenja otpornosti organizma.
Meso u velikim količinama, nečist zrak, kisele kiše, rezanje, obrada i kuvanje hrane, konzervansi i veštačke boje u hrani, rafinirani šećer, dehidracija organizma, alkohol, pušenje, nedostatak kretanja, stres, lekovi, naročito analgetici. Dakle, za borbu protiv raka najbolje je primeniti sirovu prehranu s, ako je moguće, domaćim voćem i povrćem.
No, kiselost organizma može izazvati i neispravno jedenje, brzo gutanje, hronične bubrežne tegobe, dijabetes, česte upale i nedostatak kiseonika u telu.
SREĆNOM OKOLNOŠĆU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Pronađena opasna "uspomena" iz rata
ĆERKE BRUTALNO LIKVIDIRALE MAJKU: Jedna je ubola nožem, druga pucala u nju! Sve to pošto nisu uspele da je pregaze kolima! (VIDEO)
DECI U DORUČAK SIPAO OTROV: Uhapšen VASPITAČ iz pakla, jedno dete u kritičnom stanju!
Ako je ustanovljena kiselost vašeg organizma, velika je mogućnost oboljenja od raka, a ako vam je organizam alkalan, sigurno je, rak nestaje za nekoliko nedelja. Ako imate kiseo organizam, hitno pomozite neutralizaciji kiselosti. Telo na prehladu reaguje hiperprodukcijom kiselina, kao i kod žena za vreme menstrualnog ciklusa. Šećer je kradljivac alkala jer prilikom razgradnje troši kalcijum, stoga ljudi koji uzimaju puno poslastica često imaju nedostatak kalcijuma. Preopterećenost kiselinama, organizam neutralizuje mineralima, a to su kalcijum, magnezijum, kalijum, gvožđe, cink i drugi.
Pritom važnu ulogu ima kalcijum pohranjen u zubima i kostima jer predstavlja najveću zalihu minerala. Za probleme zuba i pojavu karijesa česti su “krivci” višak kiselina i nedostatak alkala.
Sistem varenja je složeni mehanizam, s nizom hemijskih reakcija koje se smenjuju i u kojima kiseline imaju vrlo važnu ulogu. Kiseline u organizam dospevaju hranom, ali određene kiseline proizvode jetra, gušterača i želudac. Za dobru probavu, za izlučivanje štetnih i nepotrebnih materija bez fermentacije i nadutosti, želudačni i crevni sadržaj treba da imaju uravnoteženu pH vrednost. Rešenje je jednostavno: treba smanjiti upotrebu kiselih namirnica u korist alkalnih, koje odlično pogoduju probavnom sistemu, a dobrodošla pomoć će biti i svakodnevna upotreba alkalne vode dobijene procesom jonizacije iliti ionsko srebro.
Kao dete sam razbila sijalicu i MOJ PAKAO je počeo: 20 godina sam pričala svima ŠTA MI RADE U KUĆI, ali niko mi nije verovao…(FOTO)
SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SVET: Odbila da pleše za pijane muževe prijatelje, pa PREŽIVELA PAKAO! (FOTO/VIDEO)
NEVEROVATAN VIDEO! Evo kako izgleda NAJVEĆE BIĆE U ISTORIJI!
Dr. Koldvel nije jedini lekar na svetu koji govori da je kiselost organizma uzročnik mnogih hroničnih bolesti, ali i glavni uzročnik raka.
Problem je u tome što je sva hrana današnjice neverovatno kisela i velika ekspanzija raka i drugih bolesti planula je s masovnom upotrebom rafiniranog šećera i prerađene hrane. Do tada su stope raka bile mnogo manje. Većina karcinoma danas uzrokovana je kiselošću, a samo mala promena u ishrani i prelazak s kiselog na alkalni organizam pravi je udarac na rak, ali ujedno i pobeda raka. Te se informacije naravno kriju jer tako se u pitanje dovode mnoge industrije, od prehrambene do farmaceutske industrije koje žive od raka i drugih navodno neizlečivih bolesti.