ЧУВЕНИ ДОКТОР ОТКРИВА! СВАКИ РАК можете да ПОБЕДИТЕ за само ДВЕ НЕДЕЉЕ, ево на КОЈИ НАЧИН (ФОТО)
Према овом специјалисти за све врсте рака, главни узрок рака је киселост организма.
Др. Колдвел није једини лекар на свету који говори да је киселост организма узрок многих хроничних болести, али и главни узрок рака. Проблем је у томе што је сва храна данашњице невероватно кисела, и велика експанзија рака и других болести планула је с масовном употребом рафинираног шећера и прерађене хране.
(ВИДЕО) НАКОН РАЗОРНОГ ЦУНАМИЈА САДА ЕПИДЕМИЈА КОЛЕРЕ: Оболелих у Мозамбику више од 1.400!
ПОГРЕШИЛА АУТОМОБИЛ: Неколико сати касније су пронашли њено БЕЖИВОТНО ТЕЛО (ФОТО)
НАУЧНИЦИ УПОЗОРАВАЈУ: Роботи би могли да почну да убијају људе ако их овоме научимо!
Према специјалисти за све врсте рака, др. Леонарду Колдвелу, главни узрок рака је киселост организма. Сваки организам своје кисело стање може променити у неколико недеља, па се рак више нема чиме хранити и једноставно нестаје.
– Алкално стање организма у потпуности ће зауставити развој рака – наводи Колдвел и додаје – Здравље и болест људског организма зависе од биолошко-физиолошко-хемијских равнотежа које имају улогу важног регулацијског механизма у свим телесним функцијама. Кад се поремете те функције, оне су мерљиве као промјена која нам може дати “сигнал” да смо ушли у стање болести, што се може приметити помаком према киселости. Успех било које терапије много је већи ако се телу само мало помогне да се ослободи киселости, што укључује једино промену животних навика и узимање намирница које нам дају потребну алкалност организма.
Равнотежа киселине и алкалности у телу изузетно је важна за наше здравље. Нема органа нити појединачне станице нашег тела који не могу бити оштећени или потпуно уништени због повећане киселости. Међутим, у нашем организму постоји саморегулација која настоји да одржава сталну концентрацију киселости у крви на пХ 7,4. Ипак, начином живота и лошом исхраном можемо повећати киселост и у том случају превише се киселине накупља на неким местима што се приказује болним наслагама на везивном ткиву које се састоје од накупљених соли.
То су већ знаци хроничног оштећења и узрок многих здравствених тегоба. Према истраживањима, велика алкалност у крви спречава настајање, али и даљње развијање постојећег рака.
Шокантан манифест немачке професорке изазвао СКАНДАЛ: "Од деце нема никакве вајде, ПРЕСТАНИТЕ ДА РАЂАТЕ!“
КАТАСТРОФА У ИРАНУ: Влада евакуише 70 села због поплава! (ФОТО)
ЈЕЗИВА ТРАГЕДИЈА: Шетала са супругом када је на њу пала огромна стена и усмртила је!
Истраживања говоре како се рак не може развијати у алкалној околини, него у киселој, тако би пХ крви требало да буде што виши. Иначе, 7,0 пХ је ознака за неутрално, а наше је тело благо алкално – 7,4 пХ. Ниво за здраве људе, како би се избегло болесно стање, требало би да буде 75 % “алкалне хране” и 25 % “киселе” током дана. Зато је врло битно да се упознамо с намирницама и да променом исхране помогнемо нашем телу да успостави кисело-алкалну равнотежу. Ако болујете од рака, у потпуности избаците киселе намирнице јер се рак храни управо киселошћу. Ако раку ускратимо киселост, једноставно постаје немогуће да ће расти и ширити се. Након што зауставите раст рака и не дајете му хране (киселе), он ће се сам повући, но можете га додатно убити намирницама попут куркуме, семенкама кајсије или уљем канабиса.
Вама на вољу, али приликом овакве измене исхране боље је не користити хемотерапију јер она осим штетних убија и здраве станице па долази до смањења отпорности организма.
Месо у великим количинама, нечист зрак, киселе кише, резање, обрада и кување хране, конзерванси и вештачке боје у храни, рафинирани шећер, дехидрација организма, алкохол, пушење, недостатак кретања, стрес, лекови, нарочито аналгетици. Дакле, за борбу против рака најбоље је применити сирову прехрану с, ако је могуће, домаћим воћем и поврћем.
Но, киселост организма може изазвати и неисправно једење, брзо гутање, хроничне бубрежне тегобе, дијабетес, честе упале и недостатак кисеоника у телу.
СРЕЋНОМ ОКОЛНОШЋУ ИЗБЕГНУТА ТРАГЕДИЈА: Пронађена опасна "успомена" из рата
ЋЕРКЕ БРУТАЛНО ЛИКВИДИРАЛЕ МАЈКУ: Једна је убола ножем, друга пуцала у њу! Све то пошто нису успеле да је прегазе колима! (ВИДЕО)
ДЕЦИ У ДОРУЧАК СИПАО ОТРОВ: Ухапшен ВАСПИТАЧ из пакла, једно дете у критичном стању!
Ако је установљена киселост вашег организма, велика је могућност обољења од рака, а ако вам је организам алкалан, сигурно је, рак нестаје за неколико недеља. Ако имате кисео организам, хитно помозите неутрализацији киселости. Тело на прехладу реагује хиперпродукцијом киселина, као и код жена за време менструалног циклуса. Шећер је крадљивац алкала јер приликом разградње троши калцијум, стога људи који узимају пуно посластица често имају недостатак калцијума. Преоптерећеност киселинама, организам неутрализује минералима, а то су калцијум, магнезијум, калијум, гвожђе, цинк и други.
Притом важну улогу има калцијум похрањен у зубима и костима јер представља највећу залиху минерала. За проблеме зуба и појаву каријеса чести су “кривци” вишак киселина и недостатак алкала.
Систем варења је сложени механизам, с низом хемијских реакција које се смењују и у којима киселине имају врло важну улогу. Киселине у организам доспевају храном, али одређене киселине производе јетра, гуштерача и желудац. За добру пробаву, за излучивање штетних и непотребних материја без ферментације и надутости, желудачни и цревни садржај треба да имају уравнотежену пХ вредност. Решење је једноставно: треба смањити употребу киселих намирница у корист алкалних, које одлично погодују пробавном систему, а добродошла помоћ ће бити и свакодневна употреба алкалне воде добијене процесом јонизације илити ионско сребро.
Као дете сам разбила сијалицу и МОЈ ПАКАО је почео: 20 година сам причала свима ШТА МИ РАДЕ У КУЋИ, али нико ми није веровао…(ФОТО)
СЛУЧАЈ КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО СВЕТ: Одбила да плеше за пијане мужеве пријатеље, па ПРЕЖИВЕЛА ПАКАО! (ФОТО/ВИДЕО)
НЕВЕРОВАТАН ВИДЕО! Ево како изгледа НАЈВЕЋЕ БИЋЕ У ИСТОРИЈИ!
Др. Колдвел није једини лекар на свету који говори да је киселост организма узрочник многих хроничних болести, али и главни узрочник рака.
Проблем је у томе што је сва храна данашњице невероватно кисела и велика експанзија рака и других болести планула је с масовном употребом рафинираног шећера и прерађене хране. До тада су стопе рака биле много мање. Већина карцинома данас узрокована је киселошћу, а само мала промена у исхрани и прелазак с киселог на алкални организам прави је ударац на рак, али уједно и победа рака. Те се информације наравно крију јер тако се у питање доводе многе индустрије, од прехрамбене до фармацеутске индустрије које живе од рака и других наводно неизлечивих болести.