Kristijan Golubović podelio veliku tajnu pravljenja domaćeg sira: "Ja sam to naučio u zatvoru" - Sneža Kušadasi sluša kao hipnotisana
Farmerka odlučila da se odmah baci na posao.
Kristijan Golubović je od ranog jutra podelio radne zadatke farmerima, a sada je održao i lekciju iz kulinarstva Sneži Kušadasi koja je dala predlog da od mleka koje im ostaje prave sir.
- Znaš kako se pravi sir? Samo bez maje? - pitao je Kristijan.
- Kad kuvaš mleko i skidaš ono gore - rekla je Sneža, a šta je Golubović negodovao.
- Skuvaš ga, ubaciš u njega jogurt, ili kiselo mleko. Zagreješ ga, i onda on prvo prelazi u mileram, pa se onda on sve više kiseli i sve je tvrđi... ja sam tako u zavoru. Iza radijatora, u zatvoru, u tetrapak mleka sipam jogurta... Otvorim posle dva dana, drhti mladi sir - objašnjavao je Kristijan.
Sneža je oduševljeno odmah krenula da uradi to što joj je Kristijan objasnio.
Više možete pogledati u videu: