Кристијан Голубовић поделио велику тајну прављења домаћег сира: "Ја сам то научио у затвору" - Снежа Кушадаси слуша као хипнотисана
Фармерка одлучила да се одмах баци на посао.
Кристијан Голубовић је од раног јутра поделио радне задатке фармерима, а сада је одржао и лекцију из кулинарства Снежи Кушадаси која је дала предлог да од млека које им остаје праве сир.
- Знаш како се прави сир? Само без маје? - питао је Кристијан.
- Кад куваш млеко и скидаш оно горе - рекла је Снежа, а шта је Голубовић негодовао.
- Скуваш га, убациш у њега јогурт, или кисело млеко. Загрејеш га, и онда он прво прелази у милерам, па се онда он све више кисели и све је тврђи... ја сам тако у завору. Иза радијатора, у затвору, у тетрапак млека сипам јогурта... Отворим после два дана, дрхти млади сир - објашњавао је Кристијан.
Снежа је одушевљено одмах кренула да уради то што јој је Кристијан објаснио.
Више можете погледати у видеу: