HRSKAVE PRŽENICE KOJE SE TOPE U USTIMA: Napravite ih na OVAJ način i polizaćete prste na kraju!
13.10.2016.
08:17
Komentari (0)
Brzo se sprema, još brže jede.
Skoro da ne postoji osoba na svetu koja ne voli lepe, sočne prženice. Za njih su vam potrebani samo hleb, jaja i malo soli.
Umutite dobro jaja viljuškom, posolite pa umačite hleb. Nemojte ga mnogo natapati kako ne bi bio gnjecav, ali korice možete malo više natopiti kako bi nakon prženja bile hrskavije. Ono što morate da znate ukoliko želite da vam korica bude što hrskavija, jeste da bi bilo poželjno da hleb bude što stariji, a tiganj sa uljem ili masti, dobro zagrejan.
Kako vam prženice ne bi bile "dosadne" i uobičajne u jaja dodajte sitno izrendan kačkavalj, kim, origano i sitno seckanu šunkicu, pa u tu smesu umočite, a potom i pržite hleb.
Sigurno ćete polizati prste.
Prijatno!