ХРСКАВЕ ПРЖЕНИЦЕ КОЈЕ СЕ ТОПЕ У УСТИМА: Направите их на ОВАЈ начин и полизаћете прсте на крају!
13.10.2016.
08:17
Коментари (0)
Брзо се спрема, још брже једе.
Скоро да не постоји особа на свету која не воли лепе, сочне прженице. За њих су вам потребани само хлеб, јаја и мало соли.
Умутите добро јаја виљушком, посолите па умачите хлеб. Немојте га много натапати како не би био гњецав, али корице можете мало више натопити како би након пржења биле хрскавије. Оно што морате да знате уколико желите да вам корица буде што хрскавија, јесте да би било пожељно да хлеб буде што старији, а тигањ са уљем или масти, добро загрејан.
Како вам прженице не би биле "досадне" и уобичајне у јаја додајте ситно изрендан качкаваљ, ким, оригано и ситно сецкану шункицу, па у ту смесу умочите, а потом и пржите хлеб.
Сигурно ћете полизати прсте.
Пријатно!