Tibetanski monasi otkrili tajni ELIKSIR MLADOSTI: Uz samo dva sastojka transformisaćete vaše telo
Postoji i specijalno pravilo upotrebe po kojoj se ovaj čarobni napitak konzumira.
Tibetanski monasi od davnina koriste posebnu mešavinu koja čisti organizam i održava vitalnost tela i duha.
Ovaj eliksir, koji pomaže u smanjenju simptoma proširenih vena, poboljšava moždanu aktivnost, pamćenje, vid i sluh, podstiče rad creva, čisti krvne sudove i jača imunitet, postao je popularan i na Istoku i Zapadu.
Međutim, ovaj eliksir nije preporučljiv za osobe alergične na beli luk, s bolestima bubrega, gastritisom, čirima na želucu, trudnice i dojilje.
Tibetanski monasi upozoravaju da je dejstvo ovog "leka" vrlo snažno i da ga ne treba zloupotrebljavati. Osobe mlađe od 50 godina ne bi smele koristiti tinkturu više od jednom u tri godine, a nakon toga se preporučuje pauza i korišćenje samo jednom godišnje.
Pre nego što počnete s upotrebom ovog eliksira, preporučuje se čišćenje organizma ishranom tokom nedelju dana. Potrebno je izbegavati masnu, dimljenu i prženu hranu, industrijske sosove, brzu hranu, slatkiše bogate šećerom, kao i alkohol, jak čaj, kafu, kakao i ljute začine.Takođe, važno je piti najmanje dva litra vode dnevno, vežbati i provoditi vreme na otvorenom.
Tibetanski recept za eliksir zdravlja i mladosti:
Za pripremu tinkture, pomešajte jednake količine belog luka i alkohola (ili kvalitetne votke): na 100 grama belog luka ide 100-150 ml alkohola. Oljuštite i sitno iseckajte beli luk, stavite u teglu sa vakuum zatvaračem, prelijte alkoholom, dobro promućkajte i ostavite na hladnom i tamnom mestu da odstoji 10 dana. Posudu možete držati u frižideru, ali je pre toga potrebno omotati je tamnom krpom. Nakon 10 dana, procedite smesu, a talog prebacite kroz gazu. Vratite tinkturu u istu posudu, zatvorite i ostavite još četiri dana.
Način upotrebe:
Tinktura se uzima uz 50 ml mleka tri puta dnevno, 20 minuta pre obroka. Postupak započnite jednom kapljicom tinkture, a svaki sledeći dan povećavajte do petog dana, kada doza bude 5-4-3-2-1 kap.
Izvor: Mondo.rs