PIKANTNI UŽITAK uz "harmonika" MESO! Spoj začina i povrća u kom će sva čula UŽIVATI
07.08.2021.
12:01
Komentari (0)
Za sve ljubitelje pikantnih jela
Spoj mesa i povrća sa dodatkom najlepših začina jelo je koje obožavaju svi gurmani.
Ako volite pikantne zalogaje onda je ovaj recept iz bakine kuhinje pravi izbor za vas.
KLJUČ ZA OPSTANAK BRAKA: Ovome pridajemo manje značaja a važnije je od s*ksa!
KLJUČ ZA OPSTANAK BRAKA: Ovome pridajemo manje značaja a važnije je od s*ksa!
Zovu ga "LETNJA INFUZIJA": Dodajte ove sastojke u dva litra vode i imate SUPERZDRAV napitak za ceo dan
Zovu ga "LETNJA INFUZIJA": Dodajte ove sastojke u dva litra vode i imate SUPERZDRAV napitak za ceo dan
Potrebno je:
- 2 komada belog pilećeg mesa
- 4-5 čena belog luka
- 50 gr kačkavalja u listićima
- 50 gr suve slanine
- 1 zelena paprika
Preliv:
- soli i bibera
- 50 maslinovog ulja
- 1 kašičica senfa
- 3 kašike majoneza
- 1 kašika soja sosa
- malo crvene mlevene paprike i tucane
Priprema:
Meso zaseči što dublje po celoj širini u razmaku od 2 cm. Da bi dublje zasekli, štapićem za meso po dužini probušite meso. U proreze stavljajte listiće belog luka, paprike, kačkavalja, suve slanine. U činiju izmešajte ulje, majonez, senf, soja sos, papriku slatku i tucanu, so i biber. Preliti punjeno meso. Po želji staviti malo krompira. Peći na 210 stepeni oko 45 min.