ПИКАНТНИ УЖИТАК уз "хармоника" МЕСО! Спој зачина и поврћа у ком ће сва чула УЖИВАТИ
07.08.2021.
12:01
Коментари (0)
За све љубитеље пикантних јела
Спој меса и поврћа са додатком најлепших зачина јело је које обожавају сви гурмани.
Ако волите пикантне залогаје онда је овај рецепт из бакине кухиње прави избор за вас.
КЉУЧ ЗА ОПСТАНАК БРАКА: Овоме придајемо мање значаја а важније је од с*кса!
КЉУЧ ЗА ОПСТАНАК БРАКА: Овоме придајемо мање значаја а важније је од с*кса!
Зову га "ЛЕТЊА ИНФУЗИЈА": Додајте ове састојке у два литра воде и имате СУПЕРЗДРАВ напитак за цео дан
Зову га "ЛЕТЊА ИНФУЗИЈА": Додајте ове састојке у два литра воде и имате СУПЕРЗДРАВ напитак за цео дан
Потребно је:
- 2 комада белог пилећег меса
- 4-5 чена белог лука
- 50 гр качкаваља у листићима
- 50 гр суве сланине
- 1 зелена паприка
Прелив:
- соли и бибера
- 50 маслиновог уља
- 1 кашичица сенфа
- 3 кашике мајонеза
- 1 кашика соја соса
- мало црвене млевене паприке и туцане
Припрема:
Месо засечи што дубље по целој ширини у размаку од 2 цм. Да би дубље засекли, штапићем за месо по дужини пробушите месо. У прорезе стављајте листиће белог лука, паприке, качкаваља, суве сланине. У чинију измешајте уље, мајонез, сенф, соја сос, паприку слатку и туцану, со и бибер. Прелити пуњено месо. По жељи ставити мало кромпира. Пећи на 210 степени око 45 мин.