SAVRŠENO JELO
Gorica Popović ima recept za PROLEĆNU ČORBU - Ovakvu još NISTE JELI, kiseli i slani sastojci OSVAJAJU NEPCE
Recept Gorice Popović idealan za predstojeće praznične dane.
Jedna od najboljih srpskih glumica Gorica Popović važi za vrsnu kuvaricu, a s vremena na vreme ima običaj da na društvenim mrežama podeli poneki svoj recept koji njeni pratioci uvek dočekaju sa radošću.
Ona je tako svojevremeno podelila recept za potpuno nesvakidašnju čorbu, a naime reč je o ruskoj hladnoj čorbi.
„Njeno veličanstvo okroška”, napisala je glumica uz fotografiju ručka.
Mnogi su se pitali kako ide recept za ovaj poseban obrok, a glumica je rado odgovorila.
„Skuvati bujon od pola litra vode i kokošije kocke, dobro ohladiti i procediti da se ukloni masnoća. U to dodati 3 čaše kiselog mleka, 150 g seckane praške šunke, dva seckana barena jaja i iseckati 2-3 kisela krastavca. Sve izmešati, dodati seckani peršun i biber po želji. Dobro ohladiti i jesti hladno”, poručila je Gorica.
Srbija Danas