САВРШЕНО ЈЕЛО
Горица Поповић има рецепт за ПРОЛЕЋНУ ЧОРБУ - Овакву још НИСТЕ ЈЕЛИ, кисели и слани састојци ОСВАЈАЈУ НЕПЦЕ
Рецепт Горице Поповић идеалан за предстојеће празничне дане.
Једна од најбољих српских глумица Горица Поповић важи за врсну куварицу, а с времена на време има обичај да на друштвеним мрежама подели понеки свој рецепт који њени пратиоци увек дочекају са радошћу.
Она је тако својевремено поделила рецепт за потпуно несвакидашњу чорбу, а наиме реч је о руској хладној чорби.
„Њено величанство окрошка”, написала је глумица уз фотографију ручка.
Многи су се питали како иде рецепт за овај посебан оброк, а глумица је радо одговорила.
„Скувати бујон од пола литра воде и кокошије коцке, добро охладити и процедити да се уклони масноћа. У то додати 3 чаше киселог млека, 150 г сецкане прашке шунке, два сецкана барена јаја и исецкати 2-3 кисела краставца. Све измешати, додати сецкани першун и бибер по жељи. Добро охладити и јести хладно”, поручила је Горица.
Србија Данас