Ako vam je ostalo MESO od URANKA, evo šta možete da uradite sa njim danas
Iskoristite ono što vam je ostalo.
Postoji nekoliko mišljenja šta je i kako najbolje da radite sa mesom dan posle pripreme na roštilju.
SVE HOĆE SAMO NJIH: SANDALE za ovu sezonu koje su ZALUDELE žene širom sveta (FOTO)
Večita dilema – grejati meso ili ne je rešena.
IDEALNA UŽINA: Dijetalna VOĆNA salata pravi je UŽITAK za vaša nepca (RECEPT)
Ono svakako posle grejanja neće imati isti šmek, kao tek pripremljeno, ali je najbolje da ga što pre iskoristite.
VODIČ ZA ŽIVOT KOD RODITELJA: Evo kako da sačuvaš mentalno zdravlje i novac!
Šnicle
Najbolje je da ih grejete na šporetu. Presecite ih na manje delove i stavite u vreo tiganj u kome ste prethodno rastopili malo putera. Ovako podgrejano meso koristite za sendviče.
Meso sa kostima, rebra
U vrelu rernu poređajte meso koje ste stavili u obložen pleh. Umotajte meso u foliju i grejte ga oko dvadeset minuta. I piletinu grejte na ovaj način, ali ga prethodno nauljite maslinovim uljem.
Fudbaler Ludogoreca napao 68-godišnjaka na parkingu i sada je osuđen na zatvor
Pljeskavice
Verovali ili ne, postoji jedan trik za pljeskavice. Stavite ih u plastične kese, dobro zatvorite i grejte pod mlazom vrele vode.