Ако вам је остало МЕСО од УРАНКА, ево шта можете да урадите са њим данас
Искористите оно што вам је остало.
Постоји неколико мишљења шта је и како најбоље да радите са месом дан после припреме на роштиљу.
СВЕ ХОЋЕ САМО ЊИХ: САНДАЛЕ за ову сезону које су ЗАЛУДЕЛЕ жене широм света (ФОТО)
Вечита дилема – грејати месо или не је решена.
ИДЕАЛНА УЖИНА: Дијетална ВОЋНА салата прави је УЖИТАК за ваша непца (РЕЦЕПТ)
Оно свакако после грејања неће имати исти шмек, као тек припремљено, али је најбоље да га што пре искористите.
ВОДИЧ ЗА ЖИВОТ КОД РОДИТЕЉА: Ево како да сачуваш ментално здравље и новац!
Шницле
Најбоље је да их грејете на шпорету. Пресеците их на мање делове и ставите у врео тигањ у коме сте претходно растопили мало путера. Овако подгрејано месо користите за сендвиче.
Месо са костима, ребра
У врелу рерну поређајте месо које сте ставили у обложен плех. Умотајте месо у фолију и грејте га око двадесет минута. И пилетину грејте на овај начин, али га претходно науљите маслиновим уљем.
Фудбалер Лудогореца напао 68-годишњака на паркингу и сада је осуђен на затвор
Пљескавице
Веровали или не, постоји један трик за пљескавице. Ставите их у пластичне кесе, добро затворите и грејте под млазом вреле воде.