Da prste poližeš: Bataci u medu i paradajz sosu (RECEPT)
13.02.2020.
20:27
Komentari (0)
Oduševićete se!
Vreme je da isprobate nešto drugačije!
Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/25/profimedia-0204758925.jpg?itok=i9mnj9iw)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/25/profimedia-0204758925.jpg?itok=i9mnj9iw)
Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!
SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/10/06/0161394892.jpg?itok=d9kBYri7)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/10/06/0161394892.jpg?itok=d9kBYri7)
SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!
"MEDENI" BATACI
Potrebno je:
- 4-5 bataka sa karabatacima
- glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- crvena ljuta papričica
- 2 kašičice majčine dušice
- 750 ml pasiranog paradajza
- so, biber
- kašika meda
Iseckani crni i beli luk propržite na maslinovom ulju. Očistite papričicu od semenki, iseckajte je, stavite u tiganj sa majčinom dušicom i dinstajte sve zajedno. Dodajte pasirani paradajz, med, posolite, pobiberite i kuvajte otprilike 10 minuta poklopljeno.
Ako je previše gusto, dodajte malo vode. Ubacite u sos batake i kuvajte zajedno 5 minuta, a zatim poređajte meso u podmazani pleh, ostatak sosa prelijte preko i zapecite u rerni. Poslužite jelo uz pirinač i salatu.
I vi volite beli luk? Rešite se odmah neprijatnog zadaha!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2014/12/14/profimedia-0168650065.jpg?itok=4xgEiUjk)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2014/12/14/profimedia-0168650065.jpg?itok=4xgEiUjk)
I vi volite beli luk? Rešite se odmah neprijatnog zadaha!
GENIJALAN NAČIN da rešetku iz rerne očistite bez ribanja: Od sada ćete koristiti samo ovaj trik!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/08/27/profimedia-0341484015.jpg?itok=bjnMTO5H)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/08/27/profimedia-0341484015.jpg?itok=bjnMTO5H)
GENIJALAN NAČIN da rešetku iz rerne očistite bez ribanja: Od sada ćete koristiti samo ovaj trik!
Ljuta pileća krilca sa medom: Pikantno jelo koje istog trena budi sva vaša čula! (RECEPT)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2014/05/20/krilca-kockica.jpg?itok=P6T3FQLm)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2014/05/20/krilca-kockica.jpg?itok=P6T3FQLm)
Ljuta pileća krilca sa medom: Pikantno jelo koje istog trena budi sva vaša čula! (RECEPT)
Početni korak u sređivanju kuhinje: Ovim predmetima nije mesto ispod sudopere![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2018/03/04/kuhinja.jpg?itok=l-17FfIv)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2018/03/04/kuhinja.jpg?itok=l-17FfIv)
Početni korak u sređivanju kuhinje: Ovim predmetima nije mesto ispod sudopere