Да прсте полижеш: Батаци у меду и парадајз сосу (РЕЦЕПТ)
13.02.2020.
20:27
Коментари (0)
Одушевићете се!
Време је да испробате нешто другачије!
Потребан вам је оштар нож, али не знате како да га наоштрите? Тајна је у керамичкој шољи!
Потребан вам је оштар нож, али не знате како да га наоштрите? Тајна је у керамичкој шољи!
СЈАЈАН ТРИК БЕЗ ХЕМИЈЕ: Уз помоћ ОВА ДВА састојка купатило ће вам БЛИСТАТИ!
СЈАЈАН ТРИК БЕЗ ХЕМИЈЕ: Уз помоћ ОВА ДВА састојка купатило ће вам БЛИСТАТИ!
"МЕДЕНИ" БАТАЦИ
Потребно је:
- 4-5 батака са карабатацима
- главица црног лука
- 3 чена белог лука
- 2 кашике маслиновог уља
- црвена љута папричица
- 2 кашичице мајчине душице
- 750 мл пасираног парадајза
- со, бибер
- кашика меда
Исецкани црни и бели лук пропржите на маслиновом уљу. Очистите папричицу од семенки, исецкајте је, ставите у тигањ са мајчином душицом и динстајте све заједно. Додајте пасирани парадајз, мед, посолите, побиберите и кувајте отприлике 10 минута поклопљено.
Ако је превише густо, додајте мало воде. Убаците у сос батаке и кувајте заједно 5 минута, а затим поређајте месо у подмазани плех, остатак соса прелијте преко и запеците у рерни. Послужите јело уз пиринач и салату.
И ви волите бели лук? Решите се одмах непријатног задаха!
И ви волите бели лук? Решите се одмах непријатног задаха!
ГЕНИЈАЛАН НАЧИН да решетку из рерне очистите без рибања: Од сада ћете користити само овај трик!
ГЕНИЈАЛАН НАЧИН да решетку из рерне очистите без рибања: Од сада ћете користити само овај трик!
Љута пилећа крилца са медом: Пикантно јело које истог трена буди сва ваша чула! (РЕЦЕПТ)
Љута пилећа крилца са медом: Пикантно јело које истог трена буди сва ваша чула! (РЕЦЕПТ)
Почетни корак у сређивању кухиње: Овим предметима није место испод судопере
Почетни корак у сређивању кухиње: Овим предметима није место испод судопере