Kako da izbelite jaja? Super trik da budu savršena za farbanje i ukrašavanje
11.04.2020.
18:03
Komentari (0)
Isprobajte.
Saznajte kako da od običnih jaja napravite bela koja su savršena za bojenje i ukrašavanje za Vaskrs.
Jednostavno i ukusno: Hrskava pita sa sirom i prazilukom (RECEPT)
Jednostavno i ukusno: Hrskava pita sa sirom i prazilukom (RECEPT)
OVO JE NAJGORE ŠTO MOŽETE URADITI KAD ODMRZAVATE MESO: Sve domaćice prave KOBNU grešku! Može biti OPASNO!
OVO JE NAJGORE ŠTO MOŽETE URADITI KAD ODMRZAVATE MESO: Sve domaćice prave KOBNU grešku! Može biti OPASNO!
Samo se na prvi mah čini da je komplikovano: Pohovani karfiol sa belim lukom i pavlakom u rerni
Samo se na prvi mah čini da je komplikovano: Pohovani karfiol sa belim lukom i pavlakom u rerni
Potrebno je:
- 1 čaša alkoholnog sirćeta
- 1 čaša vode
- Jaja
Postupak:
1. Prelijte jaja vodom i sirćetom i ostavite ih da se kuvaju na umerenoj temperaturi.
2. Kad voda krene da ključa, smanjite temperaturu na najslabije i ukoliko je potrebno skinite penu.
3. Ostavite jaja da se kuvaju još 10 minuta.
4. Nakon 10 minuta kuvanja prohladite jaja hladnom vodom.
5. Jaja isperite pod mlazom vode brišući ih sunđerom ili krpom. Budite pažljivi pri brisanju, jer ljuska može da pukne.
Čaša čistog uživanja: Čoko-mint milkšejk! (RECEPT)
Čaša čistog uživanja: Čoko-mint milkšejk! (RECEPT)
Kad nemate kvasac ili prašak za pecivo: Ovo može biti dobra zamena
Kad nemate kvasac ili prašak za pecivo: Ovo može biti dobra zamena
INSTANT RECEPT: Ćuftice sa tunjevinom od starog hleba
INSTANT RECEPT: Ćuftice sa tunjevinom od starog hleba
Kako da unesete proteine tokom posta: Ove namirnice mogu da zamene meso i mleko
Kako da unesete proteine tokom posta: Ove namirnice mogu da zamene meso i mleko
DOMAĆI KVASAC BOLJI OD KUPOVNOG: Recept naših baka za najzdravije testo!
DOMAĆI KVASAC BOLJI OD KUPOVNOG: Recept naših baka za najzdravije testo!