KAO IZ RESTORANA: Zapečena testenina bolonjeze (RECEPT)
26.03.2020.
10:17
Komentari (0)
Preukusno.
Ako volite testeninu, predlažemo vam ovaj sjajni recept za ceo obrok u jednoj posudi. Ovaj recept je za ljubitelje mesa.
Ne bacajte ga: Evo nekoliko predloga šta da radite ako ste kupili neudobni kauč
Ne bacajte ga: Evo nekoliko predloga šta da radite ako ste kupili neudobni kauč
KAKO ISPUNITI VREME U SAMOIZOLACIJI: OVIH 14 aktivnosti vam mogu PROMENITI život iz korena!
KAKO ISPUNITI VREME U SAMOIZOLACIJI: OVIH 14 aktivnosti vam mogu PROMENITI život iz korena!
Tost sa puterom i još 5 "jutarnjih" namirnica ne treba jesti pre 10 ujutru: Zalepiće se za vaš stomak
Tost sa puterom i još 5 "jutarnjih" namirnica ne treba jesti pre 10 ujutru: Zalepiće se za vaš stomak
Odaberite svoj omiljeni oblik testenine, napravite sos od mesa, pospite sirom i zapecite - gotovo!
Sastojci:
- 400 grama suve testenine
- 200 grama mlevene junetine
- Pola glavice crnog luka
- Konzerva paradajza pelata
- Sušeni origano
- So, biber
- 100 grama tvrdog sira
- Maslinovo ulje
Priprema:
Testeninu obarite, ali od vremena kuvanja sa pakovanja "oduzmite" dva minuta.
U šerpi zagrejte maslinovo ulje i propržite meso i sitno seckani luk, oko pet minuta. Dodajte paradajz pelat i pustite da prokrčka. Začinite solju, biberom i sušenim origanom.
Testeninu pomešajte sa sosom u plehu za pečenje, odozgo narendajte tvrdi sir i zapecite u rerni dok ne dobije lepu zlatnu boju. Poslužite uz salatu.
Red povrća, red sira: Musaka od tikvica i plavog patlidžana (RECEPT)
Red povrća, red sira: Musaka od tikvica i plavog patlidžana (RECEPT)
OPREZ! Evo koliko dugo smemo da čuvamo ZAMRZNUTE namirnice
OPREZ! Evo koliko dugo smemo da čuvamo ZAMRZNUTE namirnice
RECEPT DANA: Savršena pita od spanaća i šampinjona
RECEPT DANA: Savršena pita od spanaća i šampinjona
BRZO I JEDNOSTAVNO: Pohovani sir iz rerne bogatog ukusa
BRZO I JEDNOSTAVNO: Pohovani sir iz rerne bogatog ukusa
NEVEROVATAN OBROK! Lažni burek od makarona (RECEPT)
NEVEROVATAN OBROK! Lažni burek od makarona (RECEPT)