КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Запечена тестенина болоњезе (РЕЦЕПТ)
26.03.2020.
10:17
Коментари (0)
Преукусно.
Ако волите тестенину, предлажемо вам овај сјајни рецепт за цео оброк у једној посуди. Овај рецепт је за љубитеље меса.
Не бацајте га: Ево неколико предлога шта да радите ако сте купили неудобни кауч
Не бацајте га: Ево неколико предлога шта да радите ако сте купили неудобни кауч
КАКО ИСПУНИТИ ВРЕМЕ У САМОИЗОЛАЦИЈИ: ОВИХ 14 активности вам могу ПРОМЕНИТИ живот из корена!
КАКО ИСПУНИТИ ВРЕМЕ У САМОИЗОЛАЦИЈИ: ОВИХ 14 активности вам могу ПРОМЕНИТИ живот из корена!
Тост са путером и још 5 "јутарњих" намирница не треба јести пре 10 ујутру: Залепиће се за ваш стомак
Тост са путером и још 5 "јутарњих" намирница не треба јести пре 10 ујутру: Залепиће се за ваш стомак
Одаберите свој омиљени облик тестенине, направите сос од меса, поспите сиром и запеците - готово!
Састојци:
- 400 грама суве тестенине
- 200 грама млевене јунетине
- Пола главице црног лука
- Конзерва парадајза пелата
- Сушени оригано
- Со, бибер
- 100 грама тврдог сира
- Маслиново уље
Припрема:
Тестенину обарите, али од времена кувања са паковања "одузмите" два минута.
У шерпи загрејте маслиново уље и пропржите месо и ситно сецкани лук, око пет минута. Додајте парадајз пелат и пустите да прокрчка. Зачините сољу, бибером и сушеним ориганом.
Тестенину помешајте са сосом у плеху за печење, одозго нарендајте тврди сир и запеците у рерни док не добије лепу златну боју. Послужите уз салату.
Ред поврћа, ред сира: Мусака од тиквица и плавог патлиџана (РЕЦЕПТ)
Ред поврћа, ред сира: Мусака од тиквица и плавог патлиџана (РЕЦЕПТ)
ОПРЕЗ! Ево колико дуго смемо да чувамо ЗАМРЗНУТЕ намирнице
ОПРЕЗ! Ево колико дуго смемо да чувамо ЗАМРЗНУТЕ намирнице
БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО: Поховани сир из рерне богатог укуса
БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО: Поховани сир из рерне богатог укуса
НЕВЕРОВАТАН ОБРОК! Лажни бурек од макарона (РЕЦЕПТ)
НЕВЕРОВАТАН ОБРОК! Лажни бурек од макарона (РЕЦЕПТ)