KREATIVNO IZDANJE IZ KUHINJE: Volite bruskete? Spremite ih BRZO i LAKO, a evo KADA su najbolji!
Grickalica koju će vaši prijatelji obožavati.
Niste očekivali goste, a oni su se pojavili na vratima. Nemate baš ništa čime biste ih počastili? Spremite ovo kreativno iznenađenje iz kuhinje kao grickalicu koju će vaši prijatelji obožavati.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/06/12/profimedia-0280514305.jpg?itok=3mVetPYk)
6 situacija koje prosečan stanovnik Srbije ne može da zamisli bez kafe - da li ovo važi i za vas?
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/30/screenshot_from_2016-09-09_190452_0.jpg?itok=7r1tluJ1)
SKINULA SE VODITELJKA VESTI! U ČETVRTOJ deceniji je prava BOMBA, a o OVOJ fotografiji SVI pričaju!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2016/09/15/natasa-bekvalackristina-bekvalacmira-i-dragoljub-bekvalacdragana-bekvalac-foto-srbijadanas-11.jpg?itok=Yqo82Mga)
NATA SA SESTRAMA SNIMA RIJALITI: Procurili detalji projekta, pevačica je imala SAMO JEDAN USLOV!
Sastojci:
- francuski baget
- 2 čena belog luka
- 250 g čeri paradajza
- 1 avokado
- 5-6 komada sušenog paradajza
- 10 crnih maslina
- 50 g feta sira u maslinovom ulju
- so, biber
- maslinovo ulje
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2018/12/22/kim.jpg?itok=4zaLw9W5)
Čuvena glumica je izgubila oca, brat joj izvršio samoubistvo, a sad je prvi put progovorila o TRAGEDIJI
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/29/sonja_savic.jpg?itok=QhiV9OfV)
TRAGIČNI ŽIVOT NAŠE NAJLEPŠE GLUMICE: Umrla je sama u stanu bez nameštaja, a imala je samo JEDNU želju
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2015/08/15/profimedia-0173872943.jpg?itok=gCwDxFdz)
Ženama je kod muškaraca najbitnija JEDNA OSOBINA - privlačan IZGLED i dubok NOVČANIK padaju u SENKU!
Priprema:
Zagrejati rernu na 180 °C. Iseći hleb na kriške oko 1 cm, premazati ih maslacem, pa staviti u tepsiju obloženu papriom za pečenje. Peći bruskete u zagrejanoj rerni 10-ak minuta. U međuvremenu pripremiti ostale sastojke.
Paradajz i avokado iseći na sitne kockice, masline, ako su veće prepoloviti, sušeni paradajz iseći na trake. Beli luk prepoloviti i njime premazati pečene, vruće bruskete. Na svaku staviti svež i sušeni paradajz, avokado, masline, kockice fete.
Po želji posoliti, pobiberiti i ostaje još da se preliju sa par kapi balsamik sirćeta, maslinovog ulja i brusketi su gotovi. Poslužiti dok su vrući, jer tada su najbolji.