КРЕАТИВНО ИЗДАЊЕ ИЗ КУХИЊЕ: Волите брускете? Спремите их БРЗО и ЛАКО, а ево КАДА су најбољи!
Грицкалица коју ће ваши пријатељи обожавати.
Нисте очекивали госте, а они су се појавили на вратима. Немате баш ништа чиме бисте их почастили? Спремите ово креативно изненађење из кухиње као грицкалицу коју ће ваши пријатељи обожавати.
6 ситуација које просечан становник Србије не може да замисли без кафе - да ли ово важи и за вас?
СКИНУЛА СЕ ВОДИТЕЉКА ВЕСТИ! У ЧЕТВРТОЈ деценији је права БОМБА, а о ОВОЈ фотографији СВИ причају!
НАТА СА СЕСТРАМА СНИМА РИЈАЛИТИ: Процурили детаљи пројекта, певачица је имала САМО ЈЕДАН УСЛОВ!
Састојци:
- француски багет
- 2 чена белог лука
- 250 г чери парадајза
- 1 авокадо
- 5-6 комада сушеног парадајза
- 10 црних маслина
- 50 г фета сира у маслиновом уљу
- со, бибер
- маслиново уље
Чувена глумица је изгубила оца, брат јој извршио самоубиство, а сад је први пут проговорила о ТРАГЕДИЈИ
ТРАГИЧНИ ЖИВОТ НАШЕ НАЈЛЕПШЕ ГЛУМИЦЕ: Умрла је сама у стану без намештаја, а имала је само ЈЕДНУ жељу
Женама је код мушкараца најбитнија ЈЕДНА ОСОБИНА - привлачан ИЗГЛЕД и дубок НОВЧАНИК падају у СЕНКУ!
Припрема:
Загрејати рерну на 180 °Ц. Исећи хлеб на кришке око 1 цм, премазати их маслацем, па ставити у тепсију обложену паприом за печење. Пећи брускете у загрејаној рерни 10-ак минута. У међувремену припремити остале састојке.
Парадајз и авокадо исећи на ситне коцкице, маслине, ако су веће преполовити, сушени парадајз исећи на траке. Бели лук преполовити и њиме премазати печене, вруће брускете. На сваку ставити свеж и сушени парадајз, авокадо, маслине, коцкице фете.
По жељи посолити, побиберити и остаје још да се прелију са пар капи балсамик сирћета, маслиновог уља и брускети су готови. Послужити док су врући, јер тада су најбољи.