TAKO UKUSNO... Namaz od USKRŠNJIH JAJA u kom ćete uživati ovih dana (RECEPT)
Idealan za prepečeni hleb.
Sigurno vam ostane neko jaje od Uskrsa ili vam se jednostavno više ne jedu, ništa strašno.
USKRŠNJE IGRARIJE! Sem KUCANJA, evo šta još možete da radite sa JAJIMA!
Od njih možete napraviti ukusan namaz, ako im dodate sledeće namirnice:
PRESOLILI STE RUČAK? OVE namirnice će vam pomoći da POPRAVITE štetu za samo par sekundi
- 1 glavicu crnog luka
- 2 tvrdo kuvana jaja
- 240 g tunjevine u biljnom ulju
- 100 g putera
- malo senfa
- so, biber, limunov sok, vorčester sos, po želji
Način pripreme:
Luk sitno iseckajte. Puter penasto umutite, a tvrdo kuvana jaja i tunjevinu sitno isecite ili izgnječite viljuškom.
U puter umešajte pripremljeni luk, jaja i tunjevinu. Dodajte senf, so, biber, vorčester sos i malo limunovog soka.
OBUČENI ILI NE, RAZLIKA JE: Ovoliko kilograma treba da ODUZMETE ako se merite u odeći
Sve dobro izmešajte i stavite u frižider da se malo ohladi.
ODE U AMERIKU: Srbin pozvao Đorđevića u NBA tim na usavršavanje (FOTO)
Najbolje ga je mazati na prepečen hleb.