SIROTINJSKO JELO koje je Gaga Nikolić OBOŽAVAO da pravi: Uvek ga je jeo uz pivo!
Bio je veliki gurman!
Omiljni srpski glumac, Dragan Nikolić, bio je poznat kao veliki gurman i ljubitelj dobre kapljice.
Iako je voleo da uživa uhrani, Gaga se nije mnogo motao po kuhinj, međutim, kako je jednom prilikom izjavio, umeo je dobro da napravi palačinke, kao i da spremi morsku i rečnu ribu.
- Zimi volim krompir iz rerne isečen na pola sa kajmakom, slaninom i pivom. To je neki moj kućni posao. Ne umem ni da uključim veš mašinu - rekao je tada slavni Gaga.
SENZACIONALNO: DO 62% POPUSTA ZA LETOVANJE U LUKSUZNIM GRČKIM HOTELIMA!
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE! Otkriveno šta je uradila Kejt Midlton?! Kraljica BESNA?
Sanjala si SEKS sa ŽENOM? Išle ste do VRHUNCA, a sada se PREISPITUJEŠ? Evo šta GEJ snovi govore o TEBI
Ovako spremljen krompir je u nekim mestima poznat kao "pole" ili "polutke", a recept je više nego jednostavan.
Sastojci:
Krompir
Kajmak
Slaninica
So
Priprema:
Nekoliko krompira (po želji) dobro operite i bez guljenja kore ga isecite na pola po dužini.
Poslažite krompir tako da je zaobljeni deo na dnu pleha.
Dobro posolite i pecite 10 minuta u rerni.
POZNATA GLUMICA TRUDNA: Borila se sa NEPLODNOŠĆU godinama, prošla kroz PAKAO, pa otkrila...
LJUBAV, HOĆEŠ JA TEBE MALO?! Novak i Jelena Đoković se opustili na najromantičnijem mestu (VIDEO)
MUŠKE SUZE SU KRUPNIJE OD ŽENSKIH: Evo šta znači kad tvoj muškarac plače!
Nakon toga stavite slaninicu na polovine krompira i malo kajmaka, tek da pusti sok.
Nastavite sa pečenjem. Onda kada korica požuti slobodno ga izvadite iz rerne.
Kada poslužite krompir dodajte malo kajmaka da ulepšate ukus koji je slaninica ispustila.
I, naravno, ne zaboravite pivo!