СИРОТИЊСКО ЈЕЛО које је Гага Николић ОБОЖАВАО да прави: Увек га је јео уз пиво!
Био је велики гурман!
Омиљни српски глумац, Драган Николић, био је познат као велики гурман и љубитељ добре капљице.
Иако је волео да ужива ухрани, Гага се није много мотао по кухињ, међутим, како је једном приликом изјавио, умео је добро да направи палачинке, као и да спреми морску и речну рибу.
- Зими волим кромпир из рерне исечен на пола са кајмаком, сланином и пивом. То је неки мој кућни посао. Не умем ни да укључим веш машину - рекао је тада славни Гага.
СЕНЗАЦИОНАЛНО: ДО 62% ПОПУСТА ЗА ЛЕТОВАЊЕ У ЛУКСУЗНИМ ГРЧКИМ ХОТЕЛИМА!
ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО ОД ЊЕ! Откривено шта је урадила Кејт Мидлтон?! Краљица БЕСНА?
Сањала си СЕКС са ЖЕНОМ? Ишле сте до ВРХУНЦА, а сада се ПРЕИСПИТУЈЕШ? Ево шта ГЕЈ снови говоре о ТЕБИ
Овако спремљен кромпир је у неким местима познат као "поле" или "полутке", а рецепт је више него једноставан.
Састојци:
Кромпир
Кајмак
Сланиница
Со
Припрема:
Неколико кромпира (по жељи) добро оперите и без гуљења коре га исеците на пола по дужини.
Послажите кромпир тако да је заобљени део на дну плеха.
Добро посолите и пеците 10 минута у рерни.
ПОЗНАТА ГЛУМИЦА ТРУДНА: Борила се са НЕПЛОДНОШЋУ годинама, прошла кроз ПАКАО, па открила...
ЉУБАВ, ХОЋЕШ ЈА ТЕБЕ МАЛО?! Новак и Јелена Ђоковић се опустили на најромантичнијем месту (ВИДЕО)
МУШКЕ СУЗЕ СУ КРУПНИЈЕ ОД ЖЕНСКИХ: Ево шта значи кад твој мушкарац плаче!
Након тога ставите сланиницу на половине кромпира и мало кајмака, тек да пусти сок.
Наставите са печењем. Онда када корица пожути слободно га извадите из рерне.
Када послужите кромпир додајте мало кајмака да улепшате укус који је сланиница испустила.
И, наравно, не заборавите пиво!