Šta je to što svaka porodica ima na uskršnjoj trpezi, a nisu jaja?
Neka se svi zajedno “druže” na našim uskršnjim trpezama i doprinesu, svaki na svoj način, da i ovaj porodični praznik bude veseo i nezaboravan
Roštilj? Pečenje? Bakina pogača i mamina torta? Salata sa prelivom koji se pravi po receptu koji se čuva kao porodično blago?
Sve se to podrazumeva na uskršnjoj trpezi ali nije odgovor na pitanje iz naslova. Zato ćemo vam malo pomoći: kremasto je, ima boju sunca, a miriše na lepe uspomene i nove planove. Ukus je neodoljiv, toliko da ga želimo u svakom obroku – od doručka do večere, ali i za užinu.
Pogađate? Da, naravno da je reč o Dijamant majonezu!
To je onaj sastojak koji poput neke mistične formule starog alhemičara čini da svaka trpeza postane dijamantska i to još od davne 1988. godine kada je napravljen prvi Dijamant majonez. Tokom protekle 33 godine mnogo toga se promenilo, ali majonez je ostao isti: pravi se po tradicionalnom recepatu bez konzervansa, od svežih jaja i visokokvalitetnog suncokretovog ulja.
Najpopularniji je i dalje Classic, mada su i ostali članovi ove neodoljive družine takođe veoma traženi: Light, Slaninica, Urnebes, Mladi Luk. Svaki od njih ima svoju jedinstvenu ulogu u stvaranju neodoljivih đakonija, pa je teško izabrati favorita.
Light majonez je verni saveznik onih koji vode računa o unosu kalorija jer sadrži manji procenat ulja od tradicionalnog majoneza. Slaninica majonez svojim imenom govori sve i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Urnebes i Mladi Luks su pikantni i nezaobilazni u svakoj salati, ali i kao namaz uz peciva i meso.
Izbor je odličan i zaista nije lako odabrati jedan omiljeni Dijamant majonez. Zato, hajde da uživamo u svakom po malo, ili malo više. Neka se svi zajedno “druže” na našim uskršnjim trpezama i doprinesu, svaki na svoj način, da i ovaj porodični praznik bude veseo i nezaboravan.