ZABORAVITE NA MESO: Posne ćufte su MNOGO ukusnije, a sve zahvaljujući OVOM sjajnom sastojku!
02.03.2017.
17:17
Komentari (0)
Zamena je zaista ukusna, a možete da je i prilagođavate svom ukusu.
Počeo je post, a ukoliko nemate uvek ideju šta da spremite za ručak, sledeći recept će vam sigurno biti od pomoći.
POSLE GODINU DANA VEZE: Raskinuo NAJLEPŠI poznati par! (FOTO)
Donosimo zanimljivu varijantu posnih ćufti od pasulja umesto mlevenog mesa. Zamena je zaista ukusna, a možete da je i prilagođavate svom ukusu.
Priprema:
1. Skuvajte pasulj. Nakon što iscedite vodu, izgnječite ga rukama.
2. Posolite i počnite da pravite loptice.
3. Praziluk dinstajte na ulju i na kraju dodajte malo bibera.
4. Preko praziluka na tepsiji poređajte ćufte.
5. Pospite susamom (po ukusu), poklopite i pecite. Pazite da ne izgore tokom pečenja.