ЗАБОРАВИТЕ НА МЕСО: Посне ћуфте су МНОГО укусније, а све захваљујући ОВОМ сјајном састојку!
02.03.2017.
17:17
Коментари (0)
Замена је заиста укусна, а можете да је и прилагођавате свом укусу.
Почео је пост, а уколико немате увек идеју шта да спремите за ручак, следећи рецепт ће вам сигурно бити од помоћи.
ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА ВЕЗЕ: Раскинуо НАЈЛЕПШИ познати пар! (ФОТО)
Доносимо занимљиву варијанту посних ћуфти од пасуља уместо млевеног меса. Замена је заиста укусна, а можете да је и прилагођавате свом укусу.
Припрема:
1. Скувајте пасуљ. Након што исцедите воду, изгњечите га рукама.
2. Посолите и почните да правите лоптице.
3. Празилук динстајте на уљу и на крају додајте мало бибера.
4. Преко празилука на тепсији поређајте ћуфте.
5. Поспите сусамом (по укусу), поклопите и пеците. Пазите да не изгоре током печења.