Ako u česnicu dodate OVU namirnicu, biće ukusnija nego ikada!
Odličan trik...
Deo običaja jeste da se česnica mesi ujutru na Božić. U nju možete staviti novčić ili neku drugu stvar kao što su drvce, kukuruz, pasulj.
Svi su mislili da je ovaj dečak bezobrazan i lenj, a zapravo pati od veoma RETKE BOLESTI
Iako postoji mnogo varijanti, verujemo da će vam se ova posebno svideti.
Potrebno:
- kilogram brašna
- dve kašike masti
- pola litra mlake vode
- prašak za pecivo
- so.
DOMAĆI SIRUP PROTIV KAŠLJA: Prirodno, a efikasno! (RECEPT)
Priprema:
U posudu u kojoj je brašno, sipajte mlaku vodu, potom dodajte so, rastopljenu mast i prašak za pecivo.
Zamesite testo i ostavite da odstoji.
Česnicu oblikujte kao pogaču i u nju dodajte novčić. Naravno, možete je ukrasiti praveći recimo pletenice od testa po njoj.
Ono što će joj dati poseban šmek jeste kim. Pospite malo kima po testu, a možete dodati i susam. Razlika koju će napraviti dodavanje ovih namirnica je neverovatna - uživaćete maksimalno.
Rernu zagrejte na 250 stepeni Celzijusovih i pecite nekoliko minuta, a onda smanjite temperaturu na 200 stepeni i pecite dok pogača ne dobije zlatnu boju.
Kada je gotova, uvijte je u krpu kako bi bila mekša.