BAKIN DŽEM OD DINJE! Gotov za manje od dva sata, PRAVO IZ RERNE!
11.08.2021.
17:39
Komentari (0)
Najlepši je domaći
Današnji specijalitet koji dolazi pravo iz Bakine kuhinje, odličan za palačinke i za namazati na krišku hleba uz čašu mleka.
Ako želite da sačuvate osvežavajući ukus dinje što duže, ovo je recept za vas
BELOLUČANA VODA - NAJBOLJI PRIRODNI LEK: Ubija SVE viruse, bakterije i toksine za samo 7 DANA (RECEPT)
BELOLUČANA VODA - NAJBOLJI PRIRODNI LEK: Ubija SVE viruse, bakterije i toksine za samo 7 DANA (RECEPT)
NE IGNORIŠITE SIMPTOME: Ublažite GASTRITIS pomoću OVIH namirnica, a evo šta nikako NE SMETE da konzumirate!
NE IGNORIŠITE SIMPTOME: Ublažite GASTRITIS pomoću OVIH namirnica, a evo šta nikako NE SMETE da konzumirate!
Potrebno je:
- 3 kg neočišćene dinje
- 600 gr šećera
- 1/2 soka od limuna
Priprema:
Dinji izvaditi seme i skinuti koru. Iseći na tanje kriške. Rukama ili u blenderu dobro izgnječiti. Dodati šećer i sok od limuna. Najbolje da prenoći. Odmah staviti u rernu na 250 stepeni da ispari tečnost. Najbolje ćete proveriti kada prođete po dnu šerpe varjačom, da se vidi trag. Sipati u čiste tegle, dobro zatvoriti i ostaviti u police. Džem je gotov za manje od 2 sata.