БАКИН ЏЕМ ОД ДИЊЕ! Готов за мање од два сата, ПРАВО ИЗ РЕРНЕ!
11.08.2021.
17:39
Коментари (0)
Најлепши је домаћи
Данашњи специјалитет који долази право из Бакине кухиње, одличан за палачинке и за намазати на кришку хлеба уз чашу млека.
Ако желите да сачувате освежавајући укус диње што дуже, ово је рецепт за вас
БЕЛОЛУЧАНА ВОДА - НАЈБОЉИ ПРИРОДНИ ЛЕК: Убија СВЕ вирусе, бактерије и токсине за само 7 ДАНА (РЕЦЕПТ)
БЕЛОЛУЧАНА ВОДА - НАЈБОЉИ ПРИРОДНИ ЛЕК: Убија СВЕ вирусе, бактерије и токсине за само 7 ДАНА (РЕЦЕПТ)
НЕ ИГНОРИШИТЕ СИМПТОМЕ: Ублажите ГАСТРИТИС помоћу ОВИХ намирница, а ево шта никако НЕ СМЕТЕ да конзумирате!
НЕ ИГНОРИШИТЕ СИМПТОМЕ: Ублажите ГАСТРИТИС помоћу ОВИХ намирница, а ево шта никако НЕ СМЕТЕ да конзумирате!
Потребно је:
- 3 кг неочишћене диње
- 600 гр шећера
- 1/2 сока од лимуна
Припрема:
Дињи извадити семе и скинути кору. Исећи на тање кришке. Рукама или у блендеру добро изгњечити. Додати шећер и сок од лимуна. Најбоље да преноћи. Одмах ставити у рерну на 250 степени да испари течност. Најбоље ћете проверити када прођете по дну шерпе варјачом, да се види траг. Сипати у чисте тегле, добро затворити и оставити у полице. Џем је готов за мање од 2 сата.