Oslić po BAKINOM receptu - Jednostavno pripremljena riba, FENOMENALNOG ukusa, ukućani će se ODUŠEVITI
Vrsta ribe koju uglavnom voli većina ljudi je oslić, jer ima neutralan ukus i miris, pa s njim možete da eksperimentišete kako god želite. Omiljen je i na slavama, ali i kao nedeljni ručak, vole ga sve generacije.
Ukoliko budete pažljivo pratili ovaj recept, dobićete savršenu prženu ribu, koja će oduševiti svakog ko je proba. Luk i začini daju taj poseban ukus, i čine ovo jelo još boljim.
Čak 60 posto MUŠKARACA IMA OVAJ PROBLEM! POVEĆANE GRUDI kod jačeg pola utiču na PSIHIČKO STANJE, a evo kako ih SMANJITI bez operacije
STRUČNJAK ODGOVARA: Kako odabrati pravi PROBIOTIK od mnogih koji postoje na tržištu?
Potrebno je:
- 600 g smrznutog oslića
- 1 kašika začina za ribu
- mlevena paprika
- 2 kašike kukuruznog brašna
- 2 kašike hlebnog brašna
- so
- ulje
- 1 glavica belog luka
- veza peršunovog lista
Priprema:
Ribu očistiti od kože, pa je iseći na pola i u sredini skloniti sve što je crno. Iseći na komade. Izmešati brašnoi hlebno i kukuruzno, dodati mlevenu papriku, začin za ribu i so. Ribu uvaljati u brašno, pa višak brašna otresti. Dobro ugrejati ulje, pa staviti ribu da se prži. Smanjiti i pržiti na srednjoj temperaturi. Kad riba porumeni polako je okrenuti. Prženu ribu vaditi na papirni ubrus. U posudu iseckati sitno beli luk, dodati 1 kašiku vode i seckani peršun Na svako parče ribe staviti kašičicu belog luka. Navući poslužavnik sa ribom u kesu i ostaviti na toplom, do serviranja. Uživajte!