Ослић по БАКИНОМ рецепту - Једноставно припремљена риба, ФЕНОМЕНАЛНОГ укуса, укућани ће се ОДУШЕВИТИ
Врста рибе коју углавном воли већина људи је ослић, јер има неутралан укус и мирис, па с њим можете да експериментишете како год желите. Омиљен је и на славама, али и као недељни ручак, воле га све генерације.
Уколико будете пажљиво пратили овај рецепт, добићете савршену пржену рибу, која ће одушевити сваког ко је проба. Лук и зачини дају тај посебан укус, и чине ово јело још бољим.
Чак 60 посто МУШКАРАЦА ИМА ОВАЈ ПРОБЛЕМ! ПОВЕЋАНЕ ГРУДИ код јачег пола утичу на ПСИХИЧКО СТАЊЕ, а ево како их СМАЊИТИ без операције
СТРУЧЊАК ОДГОВАРА: Како одабрати прави ПРОБИОТИК од многих који постоје на тржишту?
Потребно је:
- 600 г смрзнутог ослића
- 1 кашика зачина за рибу
- млевена паприка
- 2 кашике кукурузног брашна
- 2 кашике хлебног брашна
- со
- уље
- 1 главица белог лука
- веза першуновог листа
Припрема:
Рибу очистити од коже, па је исећи на пола и у средини склонити све што је црно. Исећи на комаде. Измешати брашнои хлебно и кукурузно, додати млевену паприку, зачин за рибу и со. Рибу уваљати у брашно, па вишак брашна отрести. Добро угрејати уље, па ставити рибу да се пржи. Смањити и пржити на средњој температури. Кад риба порумени полако је окренути. Пржену рибу вадити на папирни убрус. У посуду исецкати ситно бели лук, додати 1 кашику воде и сецкани першун На свако парче рибе ставити кашичицу белог лука. Навући послужавник са рибом у кесу и оставити на топлом, до сервирања. Уживајте!